Antena Căutare

Horoscopul zilei 22 aprilie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

O nouă zi, noi provocări pentru nativii fiecărei zodii. Iată ce spune horoscopul de astăzi, 22 aprilie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Reprezentarea fiecărui semn zodiacal în parte Galerie
Horoscopul zilei de 22 aprilie 2021 | Profimedia

Astăzi, pe plan financiar dar și amoros ne putem aștepta la surprize și la răsturnări de situație. Simțim nevoia de a schimba ceva din viața noastră și de a ieși din rutină. Spre după-amiază putem despica firul în patru.

Nativii Taur sunt în căutarea noutății astăzi și se simt liberi, iar nativii Fecioară pot primi ocazia de a pleca într-o călătorie neașteptată.

Horoscop zilnic 22 aprilie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop zilnic 22 aprilie 2021 Berbec

În prima parte a zilei s-ar putra să-ți fie gândul la distracție. Ulterior, ai de bifat tot felul de activități administrative care nu îți plac deloc, dar trebuie să te organizezi.

Citește și: Horoscop aprilie 2021. Care sunt cele mai norocoase zodii luna aceasta

Horoscop zilnic 22 aprilie 2021 Taur

„Libertate pe toate planurile” este motorul zilei. Ești predispus să dărâmi bariere și să iei decizii care i-ar putea uimi pe ceilalți. Pur și simplu ești ca o bombă cu ceas care vrea ceva nou.

Horoscop zilnic 22 aprilie 2021 Gemeni

Ai pus ochii pe cineva care s-ar putea să nu fie disponibil emoțional, pentru că este deja implicat în altă relație. Sau, la fel de bine poate că e invers. Ai grijă să nu iei decizii nebune în febra momentului.

Horoscop zilnic 22 aprilie 2021 Rac

S-ar putea să fii tentat să-i faci avansuri unui prieten sau cuiva care până acum s-a purtat ca un protector. Tu știi dacă merită să riști o prietenie. La fel de bine poți pune punct unei prietenii.

Citește și: Numerologia iubirii în 2021: Un an în care dragostea e la cote înalte, aventuros, cu riscuri dar și împliniri

Horoscop zilnic 22 aprilie 2021 Leu

Lucrurile astăzi pot lua o întorsătură neașteptată pe plan profesional. La fel de bine, poți lega un parteneriat la care nici nu visai, sau să discuți din senin despre căsătorie sau viitorul relației.

Horoscop zilnic 22 aprilie 2021 Fecioară

Pe nepusă masă se ivește șansa de a pleca într-o călătorie, sau, din contră, să fii nevoit să o anulezi. Surprizele zilei au legătură cu străinătatea, studille, sau legea.

Horoscop zilnic 22 aprilie 2021 Balanță

Va fi greu să reziști astăzi unei ispite. Lucrurile pot lua o întorsătură ciudată legat de niște datorii sau moșteniri. Totodată, dacă ai făcut o obsesie pentru cineva fii atent la ce s eîntâmplă astăzi.

Horoscop zilnici 22 aprilie 2021 Scorpion

Pui foarte mare preț pe libertatea și pe intimitatea ta. Cei mai mulți nativi vor o relație amoroasă, dar fără să-și ia un angajament. Evenimente neașteptate pot veni și de la un asociat de afaceri.

Horoscop zilnic 22 aprilie 2021 Săgetător

Astăzi, un coleg sau rezultatele unor analize te pot zdruncina puțin. Pentru mulți nativi o problemă de sănătate își găsește însă rezolvare când se așteptau mai puțin.

Horoscop zilnic 22 aprilie 2021 Capricron

Ești mai îndrăzneț ca niciodată și i-ai putea uimi pe ceilalți cu acțiunile tale. În numele iubirii poți face gesturi necugetate.

Horoscop zilnic 22 aprilie Vărsător

Unii nativi simt nevoia să se mute deoarece au senzația că nu mai au loc în casă. Alții tranșează lucrurile cu persoane dragi, care le-au intrat prin viață cu bocancii.

Horoscop zilnic 22 aprilie Pești

Dacă ai ceva de spus, acum este momentul tău să vorbești răspicat. Sunt șanse mari ca aria ta de interes să se extindă și brusc să iei în calcul noi prietenii. Mai poți avea parte și de răsturnări de situație care implică frații, actele, sau tot ce este legat de transporturi.

Descoperă ce îți rezervă astrele conform horoscopului zilei de 23 aprilie 2021. Luna tranzitează zodia Taurului și formează o conjuncție cu Soarele.

Flori de dovleac pane, umplute cu brânzeturi, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani... Calități cheie în funcție de cifra destinului. Numerologul Corina Stratulat ne spune care sunt punctele noastre forte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x