Antena Căutare

Lidia Buble și Descemer Bueno au adus o „Margarita” la Neatza cu Răzvan și Dani! Detalii din culisele celui mai hot videoclip al anului: „Sunt foarte emoționată când sunt cu el!”

Lidia Buble a dat lovitura cu o singură „Margarita”! Ea și Descemer Bueno au venit la Neatza cu Răzvan și Dani!

Născut în Havana, câștigător de Grammy, compozitor de succes, cântăreț senzațional, dansator fenomenal...Să mai spunem că are la activ colaborări WOW cu Enrique Iglesias Sean Paul și Gente de Zona? Descemer Bueno a venit la Neatza cu Răzvan și Dani să vorbească despre „Margarita”.

  • Cum a fost să filmezi cu Lidia în Havana?

„A fost incredibil. Îmi place mult melodia, iar videoclipul a ieșit senzațional”, a spus Descemer Bueno.

Totul a început cu o dorință. Lidia își dorea o colaborare un artist „greu”, iar Bueno era în fruntea listei preferaților ei. O cunoștință comună le-a unit destinele muzicale. Duă doar câteva secunde de ascultat un demo înregistrat de Lidia Buble, cubanezul a știut că „Margarita” trebuia să se nască!

„Am auzit piesa, mi s-a părut senzațională. am fost coleg cu Harbiz de școală...așa am ajuns să facem piesa asta și să ajung aici, astăzi, invitat la o emsiune de top din România”, a adăugat Bueno.

  • Lidia, cum a fost să filmezi în Havana?

„Mi-a plăcut foarte mult și îmi doresc să mă reîntorc acolo pentru că oamenii au fost foarte faini, vibe-ul a fost foarte bun. Am avut o chimie foarte faină cu Descemer pe timpul filmărilor. În continuare, sunt foarte emoționată când sunt cu el, mă simt măgulitp că am făcut această piesă împreună și nu pot decât să-i mulțumesc lui, în primul rând, lui Dumnezeu și vouă, că mă susțineți de fiecare dată.

Mi-am dorit foarte mult, îl apreciez de foarte mult timp. Îi ascult piesele zilnic”, a spus, clar emoționantă, Lidia Buble.

Întreg interviul, în materialul video de mai sus!

12 hituri no. 1 în Top Billboard, 31 de premii și „Bailando”, o super colaborare cu Enrique Iglesias

Născut în Havana, Cuba, Descemer Bueno are muzica în ADN. Este interpret, compozitor și producător muzical. Întâia oară când a urcat pe scenă avea un bas în brațe și cânta alături de unul dintre cei mai mari trubaduri ai Cubei, Santiago Feliu.

Înainte de toate, Descemer Bueno a fost profesor de muzică. A lăsat catedra pentru a-și forma o trupă de jazz. A cântat prin toată lumea, s-a mutat în New York. Și-a petrecut un an predând muzică la Universitatea din Africa de Sud , din Cape Town.

Se mută înapoi în Cuba unde se întoarce la o pasiune veche: producția muzicală. Lucrează cu artiști de top ai țării.

Descemer Bueno și-a lansat primul album în 2005, în colaborare cu George Pajon de la The Black Eyed Peas.

Partenerul de „Margarita” al Lidiei Buble a avut colaborări de succes cu Enrique Iglesias. Dacă nu era Bueno, n-am fi avut „Bailando”, desemnată Piesa Anului 2014 la Premiile Latin Grammies.

Dani Oțil, emoționat, vorbind despre izbucnirea Revoluției din 1989: „Sunt zile intense pentru noi. Pentru asta s-a mur... Descemer Bueno s-a lăsat îmbrăcat în „echipament oficial Neatza”! A făcut echipă cu Ramona pentru a-i „zdrobi” pe Lidia ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x