Loredana, despre cel mai frumos cadou primit de Crăciun. Iată de ce a spus artista: "Doamne, există Moșu!"

În prima zi de Crăciun, Loredana dezvăluie cele mai frumaose amintiri din copilăria sa, de pe vremea când era doar un copil și mergea la colindat. Artista povestește tuturor cel mai frumos moment din viața ei.

Loredana, despre cel mai frumos cadou primit de Crăciun. Iată de ce a spus artista: "Doamne, există Moșu!"

Acasă, Loredana stă lângă brad și așteaptă nerăbdătoare să împărtășească unele dintre cele mai frumoase momente care i-au încununat copilăria de-a lungul timpului. Deși anii au trecut, pentru artistă vremurile de demult au rămas etalon al valorilor sale și asta pentru că în sânul familiei a trăit cele mai frumoase momente care au ajutat-o să devină omul de astăzi.

Cum și-a trăit Loredana copilăria. Amintiri care stârnesc emoții profunde

Loredana povestește cu mare drag de momentele în care pleca la colindat și, copil fiind, nu se lăsa până nu străbătea tot satul. Artista a crescut în brațele bunicilor săi și în miezul tradiției românești, acolo unde colindai până îți înghețau picioarele și veneai acasă cu buzunarele pline de nuci și de covrigi.

Citește și: Mirela Vaida și Loredana, în acceași fotografie. Ipostaza în care s-au pozat a atras tuturor atenția

"Crăciunurile copilăriei mele au fost fascinante pentru că sunt ca niște amintiri de poveste. Cele mai frumoase erau cele petrecute la bunici pentru că era zăpadă, pentru că eram cu colindatul cu toți verișorii, cu fratele meu, cu prietenii de acolo, de la țară. Țin minte că ne degerau piciorușele și năsucurile și nu ne lăsam până nu străbăteam satul de la un capăt la altul. Și chiar dacă primeam doar covrigi sau nuci sau mere sau câțiva bănuți, pentru noi nu câștigul conta, ci faptul că puteam să facem acest ritual în fiecare an și să ne bucurăm și să bucurăm atâția oameni", povestește Loredana.

Loredana cânta cel mai tare dintre toți la colindat

Loredana este iubită de toți vecinii care au cunoscut-o de când era un copilaș. Artista povestește că de fiecare dată când merge la țară, oameni din jurul său îi amintesc că era cea mai năstrușnică la colindat, cu un glas extrem de puternic.

"Țin minte că am fost, acum, de curând la țară, la rudele care mi-au mai rămas acolo, bunicii mei s-au prăpădit, dar mătușa mea, unchii mei sunt acolo și niște vecine îmi spuneau «Băi, Lori, tu când erai mititică veneai aici și ne făceai colinde, cântai cel mai tare dintre toți». Și-aduceau aminte și acum de cum i-am colindat", mai povstește artista la Neatza cu Răzvan și Dani.

Citește și: Loredana Groza, cu un decolteu adânc, lângă bradul împodobit. Cu cine petrece vedeta prima zi de Crăciun

Care este cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-a primit Loredana

"Cel mai frumos, trebuie să recunosc, a fost o păpușă pe care mi-am dorit-o foarte tare. Eram într-a patra cred și încă îmi mai doream păpuși mai ales păpuși din alea foarte mari. Era în vitrină, blondă, cu ochi albaștri, cumva era un fel de alter ego al meu", spune artista.

Loredana povesteșe că familia economisea destul de mult la acele vremuri și asta pentru că existau cheltuieli și trebuiau să aibă mereu o siguranță. Loredana îi spunea foarte des mamei sale că vrea păpușa, dar dorința de a o avea nu se împliena. Până când, într-un Crăciun, sub brad, Loredana a primit păpușa cea mult visată: "Când am văzut că am primit acea păpușă am zis «Doamne, există Moșu!»".

Citește și: Finala X Factor 2020. Adrian Petrache și Loredana, show plin de pasiune: „A fost un moment cum n-am mai văzut pe această scenă”

Mai mult, artista mărturisește că cel mai impresionant moment pentru ea a fost primul Crăciun cu fetița sa

Ultimele știri