Antena Căutare

Mai ”tineri”, mai frumoși și la fel de simpatici! Răzvan și Dani au spus ”Neatza” din casă nouă, în cel de-al nouălea sezon!

Start în cel de-al 17-lea sezon de Neatza cu Răzvan şi Dani! Cel mai iubit matinal din România, cu Răzvan și Dani la ”cârma”, are și un platou nou-nouț, în care vă invităm în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la 8 fix.

Start în cel de-al 17-lea sezon de Neatza cu Răzvan şi Dani! Cel mai iubit matinal din România, cu Răzvan și Dani la ”cârma”, are și un platou nou-nouț, în care vă invităm în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la 8 fix.

Dar să-i luam pe rând! Amalia, Flavia, Cătălin Oprișan, Puberu, toată echipa s-a instalat deja în noua casă și cu toții sunt pregătiți să ofere telespectatorilor diminețile perfecte.

„După mulți ani ne mutăm în casă nouă. Studioul arată senzațional. În rest… „Neatza” e o familie. Nu facem schimbări bruște, vă lăsăm să descoperiți încet. La urma urmei, nici în familie, dacă fata cea mică vine acasă cu un tip tatuat… nu o face brusc”, a mărturisit matinalul Dani.

Băieți, bine ați revenit! Suntem cu ochii pe voi!

Din 5 septembrie, la Antena 1, Răzvan și Dani spun Neatza din casă nouă... ”Neatza cu Răzvan și Dani” a revenit în forță, în cel de-al nouălea sezon. Flavia are un look nou-nouț!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x