Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Dezvăluiri incendiare, la „Neatza”! Mihaela Rădulescu, nevoită să răspundă la o întrebare indecentă despre Dani Oțil! „Nu aveam nimic pe mine” - VIDEO

 

De ziua Antenei 1, Mihaela Rădulescu și Horia Brenciu au fost provocați de Răzvan Simion și Dani Oțil să răspundă cu „am/n-am" la o serie de întrebări, multe dintre ele „indecente”. Diva s-a găsit nevoită să răspundă la o astfel de întrebare despre Dani. 

„Am fost pe o plajă de nudiști, nu mai știu pe care, dar eu nu aveam nimic pe mine", a fost unul dintre răspunsurile date de Mihaela Rădulescu.

Cei doi invitați au fost întrebați și dacă au făcut sau nu dragoste într-o piscină, dar și dacă le-a făcut vreodată avansuri o persoană de același sex.

„Am sau nu am făcut dragoste gândindu-mă la Răzvan, Dani sau Flavia”, a fost ultima întrebare.

Urmăriți răspunsurile Mihaelei Rădulescu și ale lui Horia Brenciu în clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.  

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI