Antena Căutare

Motivul pentru care Dani Oțil a primit cazare mai ieftină în Turcia: ”Am primit reducere de 30 de euro, am fost mulțumit!”

Dani Oțil a dezvăluit, în cadrul emisiunii de astăzi, că a avut parte de o experiență inedită în Turcia, unde a participat la un concurs și a rămas fără cazare. 

Dani Oțil a dezvăluit, în cadrul emisiunii de astăzi, că a avut parte de o experiență inedită în Turcia, unde a participat la un concurs și a rămas fără cazare.

Mai exact, el a dezvăluit că a primit o reducere considerabilă pentru faptul că era singur.

”Mi-am ratat cazarea, din diverse motive organizatorice și a trebuit să plec cu gentuța și să-mi caut cazare. Am găsit un hotel mai urâțel, unde să rămân o noapte. Am vorbit cu recepționerul, mi-a făcut o reducere de trei euro, la 92 de euro pe noapte, de la 95. La un moment dat, a auzit patronul discuția și mă întreabă: ”Ești cu soția? Cu prietenă?” I-am zis că nu, după care mi-a zis că îmi face o ofertă specială. 60 de euro.”, a mărturisit Dani.

De ce a primit această reducere considerabilă, aflați în clipul de mai sus!

Dani Oțil, mărturisiri din copilărie: ”Fratele meu mi-a scos un dinte de lapte cu o sfoară prinsă de clanța ușii!”... Uniformele școlare ar putea fi reintroduse! Directorul unei școli din Capitală: ”Ar trebui subvenționate de stat!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x