Antena Căutare

Vai de colindătorii care ajung la ușa lui Dani Oțil! Ce reguli stricte are pentru ei. „Până pe 24 decembrie nu au ce să caute la mine!”

Dani Oțil are reguli stricte pentru colindători! Că doar nu-i o joacă! Aceștia nu au voie, în primul rând, să vină mai devreme de 24 decembrie la ușa lui.

Vai de colindătorii care ajung la ușa lui Dani Oțil! Ce reguli stricte are pentru ei. „Până pe 24 decembrie nu au ce să caute la mine!”
Amalia Țîrcă și Dani Oțil.

În zadar a încercat Amalia să îl îmbuneze pe Dani Oțil, explicându-i că dacă ar merge doar pe 24 decembrie la colindat, copiii nu ar apuca să ajungă la toată lumea.

„Păi ce e ăsta? Management de business! Atunci hai să tăiem mielul pe 15 ianuarie, să avem timp să mâncăm un miel până la Paște! Nu e corect!”, a spus Dani Oțil, categoric.

Matinalul mai are și alte reguli pentru colindători: să cânte doar câte o strofă din fiecare cântec pe care îl știu și să aibă și ceva talent la cântat… Sau măcar să își dea interesul.

„Dacă sunt acasă pe 24 decembrie, și, atenție, dacă se aud zgomote de Fifa din pivniță nu înseamnă că mă joc cu Puberu. Nu! S-ar putea să nu fiu acasă, dar am lăsat Fifa să păzească casa!

Toată lumea știe regulile casei! Nu cântăm mai mult de o strofă din fiecare melodie pe care o știm, pentru că ne plictisim. Și știe toată lumea, dacă nu cânți mediu spre bine – am prezentat șapte ani «X Factor», îmi pare rău! – măcar acolo, să îți dai interesul! Cum sunt băieții de la echipa națională atunci când joacă la cluburi pe bani mulți!”, a mai spus Dani Oțil.

Dani Oțil s-a certat cu iubita, la intrarea într-un mall! Cum a reușit să dea de belea! „Numai bărbat să nu fii în perio... Narcisa Suciu, „vocea de aur a Maramureșului”, s-a întors în țară pentru români! Dezvăluitoare uluitoare despre fiica ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x