Live acumFilm: Razboiul stelelor - Trezirea Fortei
Prime Time 20:00iUmor

„Fundulețul mult în spate!”. Diana Stejereanu, antrenament incendiar pentru cupluri, la „Neatza cu Răzvan și Dani” - Video

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a prezentat un antrenament dedicat cuplurilor și a explicat care sunt avantajele acestuia. 

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a prezentat un antrenament dedicat cuplurilor și a explicat care sunt avantajele acestuia.

„Diana nu se mai înțelege cu toți colegii. Unii fug de ea pe coridoare. Unul dintre colegi când a văzut-o, luni dimineață, pe Diana Stejhereanu, a cerut lămâie și sare. A venit acum, a zis că nimeni nu se mai joacă cu ea și ne-a rugat frumos să vorbim noi cu dansatorii, că cică eu sunt obligați. Ei, hai să vedem noi!”, a glumit Dani Oțil.

Diana Stejereanu a explicat avantajul antrenamentului în cuplu.

„În felul acesta vă motivați unul pe celălalt, e și un antrenament distractiv și veți avea și rezultate împreună”, a spus Diana Stejereanu.

Urmăriți antrenamentul pentru cupluri propus de Diana Stejereanu în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro