Antena Căutare

„Fundulețul mult în spate!”. Diana Stejereanu, antrenament incendiar pentru cupluri, la „Neatza cu Răzvan și Dani” - Video

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a prezentat un antrenament dedicat cuplurilor și a explicat care sunt avantajele acestuia. 

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a prezentat un antrenament dedicat cuplurilor și a explicat care sunt avantajele acestuia.

„Diana nu se mai înțelege cu toți colegii. Unii fug de ea pe coridoare. Unul dintre colegi când a văzut-o, luni dimineață, pe Diana Stejhereanu, a cerut lămâie și sare. A venit acum, a zis că nimeni nu se mai joacă cu ea și ne-a rugat frumos să vorbim noi cu dansatorii, că cică eu sunt obligați. Ei, hai să vedem noi!”, a glumit Dani Oțil.

Diana Stejereanu a explicat avantajul antrenamentului în cuplu.

„În felul acesta vă motivați unul pe celălalt, e și un antrenament distractiv și veți avea și rezultate împreună”, a spus Diana Stejereanu.

Urmăriți antrenamentul pentru cupluri propus de Diana Stejereanu în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Imagini spectaculoase de la etapa VTM Rânca 2019! Dani Oțil, surprins în ipostaza de pilot de curse! Pe ce loc s-a calif... Campania 10 pentru siguranţă. Sfaturile polițiștilor pentru elevi și profesori, la începutul școlii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x