Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani. Dani Oțil și Răzvan Simion și-au pus peruci și colanți pentru o schimbare radicală de look

Dani Oțil alias Bossu Libidinosu' și Răzvan Simion alias Viorele Cârcel au un cadou special pentru sărbătorita zilei, Diana Stejereanu. Iată cum s-au costumat cei doi îndrăgiți prezentatori de la Antena 1.

„Doamnelor și domnilor, se vede cu ochiul liber, azi, Diana Stejereanu, de la Fitness, face un an de activitate la Neatza. N-am avut ce să îi luăm, am vrut să îi facem un tort în formă de halteră. La un calcul de buget am hotârât să le tăiem pentru că nu avem bani și atunci am decis că orice antrenor de fitness de la Netza are dreptul să facă, măcar, un antrenament cu antrenorul nostru specific de la Neatza, Bossu Libidinosu' și cu ajutorul lui, Viorel Cârcel.” , a spus prezentatorul, Dani Oțil.

„Vom face un antrenament de fitness real, vreau acasă să vă luați ce aveți mai strâns pe voi și neaparat să vă deschideți fereastra larg și executați exercițiile noastre pentru că sunt extrase din programe reale” , a adăugat acesta.

Neatza cu Răzvan și Dani. Nea Mărin sărbătorește 50 de ani joc la Sala Palatului... Neatza cu Răzvan și Dani. Cea mai amuzantă sesiune de aerobic, cu Bossu Libidinosu' și Viorele Cârcel. Exerciții pentru ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x