Antena Căutare

Dani Oțil are un nou proiect de suflet: Pe bunsimț.ro te poți înscrie cu obiectul pe care l-ai găsit și nu e al tău

Dani Oțil are un nou proiect de suflet. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a creat site-ul Bunsimț.ro pentru a ajuta oameni. Toate persoanele care găsesc întâmplător obiecte ce nu le aparțin și vor să le returneze, se pot înscrie aici.

Dani Oțil are un nou proiect de suflet. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a creat site-ul bunsimt.ro pentru a ajuta oameni. Toate persoanele care găsesc întâmplător obiecte ce nu le aparțin și vor să le returneze, se pot înscrie aici.

„Oficial, avem un loc unde, dacă am găsit un obiect ce nu ne aparține și vrem să-l dăm înapoi, îl putem posta. Este proiectul meu personal, este deloc comercial, e făcut strict din banii mei. De astăzi, există bunsimt.ro, a spus Dani Oțil.

Așadar, dacă ați găsit un obiect pierdut pe care vreți să îl returnați proprietarului, bunsimt.ro este locul potrivit! Nu trebuie decât să postați și să așteptați!

„Avem și o rubrică de povestiri. Dacă vi s-a întâmplat să vă ajute cineva, fără nevoie de recompensă, vă rog să le publicați. Există mulți oameni care chiar sunt oameni!”, a adăugat prezentatorul.

Dani Oțil, șocat de fetele de pe Facebook: „Pungi la ochi nu mai aveți? Unde le țineți?”... Dani Oțil, la un pas să despartă un cuplu: „Uite cum se ajunge la divorț și eu nu voiam decât să fac o faptă bună!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x