Antena Căutare

Cătălin Oprișan și Marian Duță schimb de replici acide la Neatza: Să-ți vezi de treaba ta! N-am venit aici să ne facem de rușine

Dimineața a început într-un mod cât se poate de pozitiv pentru Cătălin Oprișan, redactorul șef de la a1.ro, și Marin Duță, reporterul emisiunii. La finalul unei transmisiuni în direct de pe Dunăre, Cătălin a ținut să facă câteva glume pe seama reporterului.

Dimineața a început într-un mod cât se poate de pozitiv pentru Cătălin Oprișan, redactorul șef de la a1.ro, și Marian Duță, reporterul emisiunii. La finalul unei transmisiuni în direct de pe Dunăre, Cătălin Oprișan a ținut să facă câteva glume pe seama reporterului.

Acesta s-a amuzat de captura lui Marian spunându-i: „Ai prins doi Guppy și trei Xifo, luați din acvariu de la oamenii ăia cu împrumut.”

Reporterul nu s-a lăsat mai prejos și i-a întors replica lui Cătalin Oprișan spunănd: „Hai că mă întorc și eu la lebăda acum. Ne facem de râs, ce-i asta?”

Amuzamentul a ținut mult după încheierea conexiunii între cei doi, Cătălin Oprișan continuând să râdă cu Răzvan despre eveniment.

Neatza cu Răzvan și Dani. Concurs pe Dunăre! Ramona, Amalia și Diana s-au urcat în caiac și-au vâslit până la ultima suf... Camelia Oprea explică la Neatza cu Răzvan și Dani de ce apar frica de apă, răul de mașină și de înălțime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x