Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Nu-i mai convine nimic?! Dani Oțil, răutăcios de la prima oră a dimineții: „Într-un material depre vedete, au apărut și Flavia cu Răzvan”

 

Abia întors din vacanţă, Răzvan nu scapă de "săgeţile" lui Dani. Ce mai are să îi reproşeze matinalul colegului de platou?

"Aţi observat că suntem foarte organizaţi... Într-un material cu vedete au apărut Răzvan şi Flavia, atât. E O.K...", spune supărat Dani. 

Răzvan Simion şi Lidia Buble, imagini de BASM din vacanţa în Maldive. Planurile vedetelor pentru această vară, care mai de care mai exotice. Flavia: "Vreau în Bali"

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe