Antena Căutare

Prognoza Meteo, 26 mai 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Miercuri, 26 mai 2021, vremea se va menține instabilă și rece, mai ales în nordul țării. Temperaturile vor fi sub normalul acestei perioade a anului.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei Galerie
Miercuri, 26 mai 2021, vremea se va menține instabilă și rece, mai ales în nordul țării. Temperaturile vor fi sub normalul acestei perioade a anului | Profimedia

De ieri, de la ora 15:00, s-a instalat un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, nordul Moldovei, precum și în vestul și nordul Olteniei. Avertizarea este valabilă până astăzi la ora 11:00 și va aduce cu ea descărcări electrice, vijelii, grindină și averse cu caracter torențial.

Cantitățile de apă vor depăși 20 - 30 l/mp, iar vântul va avea unele intensificări la atitudini mari.

Prognoza meteo 26 mai 2021 Maramureș

În Maramureș vor mai fi ploi și înnorări în prima parte a zilei, însă se va arăta și soarele. Mercurul din termometre va urca până la 22 de grade Celsius în Sighetu Mm, Baia Mare și Satu Mare.

Prognoza meteo 26 mai 2021 Crișana

Dimineața vor mai exista condiții de ploaie și în Crișana, dar după orele prânzului soarele își va face apariția pe cer. Maxima termică se va situa în jurul valorii de 22 grade Celsius în Arad și Oradea.

Citeşte şi: Vremea 27 mai. Instabilitate atmosferică în jumătate de ţară, valorile termice se vor situa în jurul celor normale

Prognoza meteo 26 mai 2021 Banat

Bănățenii se vor bucura de o zi de miercuri cu soare în cea mai mare parte a zilei, chiar dacă debutează cu cer noros și condiții de ploaie. Termometrele vor indica la prânz 22 de grade Celsius în Reșița, Timișoara și Lugoj.

Prognoza meteo 26 mai 2021 Oltenia

În Oltenia avem vreme schimbătoare, vom aveam momente cu soare, dar și cu instabilitate atmosferică ridicată. Temperaturile vor urca până la 27 grade Celsius în Târgu-Jiu, Rm. Vâlcea, Slatina și Drobeta, iar 28 grade Celisus în Craiova.

Prognoza meteo 26 mai 2021 Transilvania

Pentru Transilvania se anunță ploi în cea mai mare parte a zilei, dar vor exista și scurte momente în care soarele își va face apariția pe cer. Valorile termice vor fi apropiate de normalul perioadei, cu maxime de până la 21 grade Celsius în M. Ciuc, Zalău și Cluj-Napoca, 22 grade Celsius în Bistrița, Brașov, Sibiu și Sf. Gheorghe, iar 23 grade Celsius în Alba Iulia, Târgu-Mureș și Deva.

Prognoza meteo 26 mai 2021 Moldova

Ploile vor ajunge astăzi și pe teritoriul Moldovei, vor exista intervale cu înnorări, precipitații și intensificări ale vântului, dar și momente în care se va arăta soarele. Temperaturile scad față de zilele precedente, iar maximele se ajunge până la 19 grade Celsius în Suceava și Piatra Neamț, 20 grade Celsius în Botoșani, 21 grade Celsius în Iași, 22 grade Celsius în Vaslui și Bacău, 25 grade Celsius în Focșani și 26 grade Celsius în Galați.

Prognoza meteo 26 mai 2021 Dobrogea

În Dobrogea ziua de miercuri se anuntă a fi una plăcută, cerul se va menține senin, iar temperaturile vor atinge 18 grade Celsius în Sulina și Constanța, 23 grade Celsius în Tulcea, iar 25 grade Celsius în Cernavodă.

Prognoza meteo 26 mai 2021 Muntenia

În Muntenia vom avea parte de reprize de ploaie și descărcări electrice. Temperaturile scad ușor și aici, dar vor fi în normalul perioadei. Se vor înregistra 25 grade Celsius în Buzău și Târgoviște, 26 de grade Celsius în Ploiești, Pitești și Brăila, 27 grade Celsius ăn Slobozia, București, Alexandria și Călărași, iar 28 de grade Celsius în Giurgiu.

Prognoza meteo 26 mai 2021 în principalele orașe din țară

Baia Mare - 22 grade

Oradea – 22 grade

Suceava – 19 grade

Cluj Napoca – 21 grade

Miercurea Ciuc – 21 grade

Iași – 21 grade

Timișoara – 22 grade

Sibiu – 22 grade

Brașov – 22 grade

Galați – 26 grade

Craiova – 28 grade

București – 27 grade

Constanța – 18 grade

Pită umplută cu carne, piure de cartofi și salată de varză, preparată de chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani... Horoscopul zilei 26 mai 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x