- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Rețeta zilei de la Super Neatza, din 13 decembrie 2021 a fost o simplă, dar foarte gustoasă rețetă de pui cu sos de ciuperci, gătită de chef Nicolai Tand.
”Este o rețetă de toamnă - iarna, pe lângă rețetele pe care le facem noi tot timpul cu carne de porc. Voi face un pui la cuptor cu un sos pe bază de ciuperci, foarte bun”, a declarat acesta.
Urmăriți mai jos lista completă de ingrediente și pașii necesari pentru a prepara și voi celor dragi o rețetă delicioasă cu pui și ciuperci.
Pui cu sos de ciuperci - ingrediente
Îngredientele pentru acest preparat nu sunt nici multe nici complexe, sunt doar împărțite în două categorii: ingrediente pentru friptura de pui și ingrediente pentru sosul de ciuperci.
Ingrediente pentru friptura de pui:
- 1 pui întreg
- sare și piper
- ulei
Ingrediente pentru sosul de ciuperci:
- 500 gr ciuperci champignon
- grăsimea de la friptura de pui
- 1 ceapă
- 2-3 căței de usturoi
- cimbrișor
- sare și piper
- Smântână lichidă
Rețetă de pui cu sos de ciuperci - Mod de preparare
Descoperiți modul de preparare al rețetei de pui cu sos e ciuperci, preparată de chef Nicolai Tand, accesând materialul video de mai sus, desprins din cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani.
Citește și: Aripioare în sos de soia și barbeque. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Neatza de Weekend, 12 decembrie 2021
Mușchiuleț împletit și mușchiuleț în crustă cu sos gorgonzola. Rețeta lui Cătălin Rizea la Neatza de Weekend, 12 decembr... „Pisicile sunt familie”, concurs alintat de Whiskas. Înscrie-ți felina în campanie, iar cea mai haioasă primește premii ...