Antena Căutare

Râzi cu lacrimi! Mărțișorul Dani Oțil, dansul primăverii! Lebedelor, grațioaselor, l-ați fi invidiat pe matinalul nostru: „Copii, nu faceți așa ceva acasă, că trebuie să să ajute cineva apoi când mergeți la baie!

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, s-a transformat într-un mărțișor: poate cel mai frumos dar de 1 Martie pentru domnișoarele și doamnele care urmăresc emisiunea și nu numai!

Dani Oţil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, s-a transformat într-un mărțișor: poate cel mai frumos dar de 1 Martie pentru domnișoarele și doamnele care urmăresc emisiunea și nu numai!

Dani, Dani, doi într-unul: mărțișor sau ou de Paște? Răzvan: „Nici noi nu știm ce ne-a pregătit, să mergem pe la conducere sub formă de Dani Mărțișor și să cerem o mărire!!” MOMENTE MEMORABILE

Un balonaș roșu, umflat, numai bun de țopăit și de strâns la piept, vios cât cuprinde și cu multă poftă de dans, ce mai! Și, cum era de așteptat, Dani a dat startul unui dans al primăverii! Lebedelor, grațioaselor, l-ați fi invidiat pe matinalul nostru! „Copii, nu faceți așa ceva acasă, că trebuie să să ajute cineva apoi când mergeți la baie!”, a fost sfatul lui Dani pentru telespectatorii noștri care nu au mers astăzi la școală. Și cum era ușor de prevăzuuuuuut, până la urmă, inevitabilul s-a produs!

Flavia a fost nerăbdătoare să-i acorde primul ajutor în caz de dezastru și până la urmă, Dani a reușit să revină la forma inițială! Nu de alta, dar altfel cum mai ieșea din „placentă”?

Dani, Dani, doi într-unul: mărțișor sau ou de Paște? Răzvan: „Nici noi nu știm ce ne-a pregătit, să mergem pe la conduce... Țop, țop, țup și buf! Explozie în platoul Neatza! Mărțișorul Dani Oțil a făcut pană. Flavia, nerăbdătoare să-i acorde pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x