Antena Căutare

Răzvan și Dani petrec a doua zi de Paște printre găini, cocoși și iepurași:"Am decis să ne întoarcem pe vechile meleaguri"

Cea de-a doua zi de Paște este cu totul și cu totul deosebită pentru echipa de la ”Neatza”, întrucât matinalii sărbătoresc Paștele la țară. 

Cea de-a doua zi de Paște este cu totul și cu totul deosebită pentru echipa de la ”Neatza”, întrucât matinalii sărbătoresc Paștele la țară.

Da, da, în cea de-a doua zi de Paște, platoul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a fost invadat de găini și de cocoși, de o oaie, iepurași, dar și de alte elemente ce mai amintesc de viața la țară.

”Ca orice român adevărat te așezi la masă, episodul doi, căci primul s-a săvârșit ieri. Ca mulți români, ne-am întors la obârșie, la țară. Astăzi o am pe Bianca alături, prietena mea din copilărie. Avem și găini, sper să se afle și copii în fața televizorului, ca să mai afle una-alta.”, a spus Dani.

Ce alte dezvăluiri a mai făcut Dani, dar și ceilalți matinali, află în clipul de mai sus!

Cel mai mare păcat pe care-l pot face credincioșii în Săptămâna Patimilor. Sute de mii de români au greșit în post!... Au adus jocurile de pe bătătură la ”Neatza”, în a doua zi de Paște! Cum și-au făcut cucuie în cap cu lingurile de lemn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x