Antena Căutare

Şerban Copoţ şi-a transformat locuinţa în "Asia Express"! L-a provocat pe fiul său cel mare la "Acasă Express"

Şerban Copoţ a participat la Asia Express în sezonul 2 şi a fost printre cei mai vocali şi determinaţi concurenţi. În perioada aceasta artistul l-a provocat pe fiul său cel mare la "Acasă Express", o competiţie altfel desfăşurată chiar în locuinţa lor.

Șerban Copoț, coprezentatorul emisiunii iUmor, are o minune de băiețel. Aflați în izolare, artistul s-a gândit să-și provoace fiul la o competiție pe care au intitulat-o Acasă Express.

Întocmai în cadrul emisiunii Asia Exăress, unde Șerban a fost concurent al sezonului 2, el și fiul său au parcurs mai multe etape pentru aflarea comorii din casă.

Îți mai amintești de Omar Arnaout, primul câștigător al show-ului Next Star? Cum arată tânărul, la 20 de ani

Urmăriți imaginile prezentate în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Șerban Copoț este fostul membru al formației Animal X, care a fost o trupă românească de muzică pop/dance, înființată în anul 1999, și desființată în 2015.

A fost prima trupă din țară care a fost premiată la MTV Europe Music Awards. Trupa a lansat 8 albume de studio și nenumărate hit-uri printre care: "N-am crezut, Iubirea mea, Pentru ea, Fară tine, Să pot ierta, Mai mult ca oricand, Băieți derbedei, Balada, Nisip purtat de vânt."

În prezent, Șerban Copoț este co-prezentator al emisiunii iUmor, difuzată pe Antena 1.

Cum influențează numărul casei, starea de spirit a locuitorilor! Explicațiia numerologului... Folk pandemic, cea mai haioasă piesă despre coronavirus!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x