Căutare Live

Sonia Simionov, povești înfiorătoare din tabăra militară din Afghanistan! „Mor oameni! Din pixurile cu arc se fac detonatoare!”

Sonia Simionov și Loredana Popovici (cameraman) sunt singura echipă de jurnaliști exclusiv formată din fete, care a transmis vreodată din Afghanistan.

Momente speciale la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Sonia Simionov și Loredana Popovici (cameraman) sunt singura echipă de jurnaliști exclusiv formată din fete, care a transmis vreodată din Afghanistan.

Cele două formează singura echipă de jurnaliști exclusiv formată din fete, care a transmis vreodată din Afganistan! Mai mult decât atât, cele două au fost în șapte misiuni reale, în afara taberei militare!

Sonia Simionov a venit la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a povesti cum arată viața unui jurnalist într-o bază militară.

Premiera acestui demers scoate la iveală un adevărat act de curaj, căci Sonia Simionov și Loredana au ținut cu tot dinadinsul să se încadreze în peisaj. Așadar, timp de trei luni s-au pregătit cot la cot cu militarii, au purtat veste antiglonţ de 14 kilograme, dar și căști de protecție și bocanci militari, înaintea plecării spre Afghanistan. Au urmat șapte misiuni reale în afara Bazei Militare, ce le-au oferit o viziune asupra vieții militarilor din Kandahar, despre motivațiile care stau în spatele deciziei de a lupta, despre rolul lor și riscurile implicate: ,,Rolul forţelor NATO acolo este menţinerea păcii. Instruirea forţelor militare şi poliţieneşti afghane pentru a lupta împotriva talibanilor, insurgenţilor, dar și protejarea populaţiei civile.”

Iar jurnalista a spus povești de-a dreptul înfiorătoare din teatrele de război: „Mor oameni! Din pixurile cu arc se fac detonatoare!”

Urmărește clipul video de mai sus din „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să afli cum e viața unui jurnalist într-o tabără militară!

Farsa anului pentru orice iubită! O domnișoară primește cadoul mult așteptat, dar are parte de un adevărat șoc! Ce găseș... Dani Oțil vrea să participe la cea mai grea cursă de pe planetă! „Se merge cu zmeul, pe schiuri, trebuie să cari 40 de k...
Ultimele știri