Căutare Live

Super Neatza cu Răzvan şi Dani de la mare, lider de audienţă

Cea mai nouă ediţie Super Neatza cu Răzvan şi Dani, transmisă live de la malul mării, din staţiunea Olimp, la Antena 1, s-a impus ca lider incontestabil de audienţă, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, cu un rating mediu de 2.4 puncte şi 30.1% cota de piaţă. Şi la nivel urban, liderul dimineţilor perfecte, Super Neatza cu Răzvan şi Dani a fost prima opţiune a telespectatorilor.

Cea mai nouă ediţie Super Neatza cu Răzvan şi Dani, transmisă live de la malul mării, din staţiunea Olimp, la Antena 1, s-a impus ca lider incontestabil de audienţă, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, cu un rating mediu de 2.4 puncte şi 30.1% cota de piaţă

Antena 1

De altfel, emisiunea a înregistrat un trend ascendent la nivelul targetului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani încă de la începutul anului, în luna iulie programul ajungând la o medie de 1.6 puncte de rating şi 21.4% cota de piaţă. Totodată, matinalul de la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă la nivelul cotei de piaţă, pe publicul comercial 18-54 Urban, întreaga lună iulie.

Citește și: Șalău cu sos de unt cu spanac și porumb glazurat cu unt aromatizat. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 22 iulie 2022

Cel mai urmărit matinal din România, Super Neatza cu Răzvan şi Dani, face casă bună cu distracţia şi la mare. Concursuri, muzică în aer liber, multe jocuri, invitaţi unul şi unul şi transmisiuni spectaculoase din toate colţurile ţării sunt premisele unor dimineţi speciale alături de gaşca matinalului de la Antena 1.

Gaşca Super Neatza cu Răzvan şi Dani spune „Neatza!” de la malul Mării Negre

Începând din 24 iulie, duminică, de la ora 09.00 şi de luni până vineri, de la ora 08:00, gașca celui mai urmărit matinal din România, Super Neatza cu Răzvan și Dani, va spune de la malul mării, din staţiunea Olimp.

“Şi de data aceasta, aşa cum am făcut de fiecare dată, am ales o zonă specială, pentru că vrem să cunoașteţi alături de noi şi o altfel de mare a noastră. Pentru că nu mai aveam răbdare până la vacanţă, am decis să încheiem sezonul Super Neatza în atmosferă de vacanţă, pe plaja din Olimp, alături de cei mai în vogă artişti ai momentului. Invităm telespectatorii să ne bem cafeaua împreună, iar pentru cei care sunt la mare în această perioadă, ar fi o mare bucurie să ne putem întâlni!”, a declarat Răzvan, în vreme ce Dani a completat:

„După atât timp în care, din motive prea bine cunoscute, nu am mai reuşit această relocare, ne-o doream cu toţii. Pentru că trebuie să recunoaştem, altfel spui <Neatza!>, de pe malul mării! Abia aşteptăm să vedem refăcută plaja din Olimp - o locaţie celebră dintr-un film celebru românesc – Nea Mărin miliardar şi să aducem atmosfera de vacanţă în casele telespectatorilor. Iar pentru mine este prima ieşire de-adevăratelea pentru mai mult de o zi, alături de bebeluş, aşa că va fi cu dublă emoţie!”.

De-a lungul timpului, îndrãgita echipã a matinalului nu s-a dat în lãturi de la nimic, au facut emisiunea de la mare sau de pe pârtia de schi, au transmis de pe apã sau din aer, au locuit o sãptãmânã într-un mall în scopuri caritabile şi şi-au transformat platoul emisiunii în cele mai spectaculoase decoruri, ori de câte ori au avut ocazia.

Citește și: Ratatouille în foietaj. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 22 iulie 2022

Printr-o desfășurare incredibilă de forțe, au reuşit chiar să construiască un platou exceptional în unul din cele mai spectaculoase locuri din Europa, o insulă în inima Deltei Dunării, inclusă de UNESCO în circuitul rezervaţiilor mondiale ale biosferei, marcând astfel o nouã premierã în televiziune sau au transmis live din cel mai mare centru logistic din Sud-Estul Europei.

Salată rucola cu dovlecei și ficăței la grătar. Rețeta lui Cătălin Rizea la Neatza de Weekend, 24 iulie 2022... Matinalii de la Neatza și-au luat partenerele la plajă. Cum au apărut Daliana Răducan și Gabriela Prisăcariu...
Ultimele știri
x