Antena Căutare

Un bărbat a zburat cu canapeaua, la propriu! Tânărul s-a filmat când sfidează moartea

Moment de senzație în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1! Cătălin Oprișan ne-a dezvăluit cum arată curajul în forma sa cea mai pură. Un tânăr a devenit viral după ce a decis să zboare cu canapeaua, la propriu.

Se spune că nimic nu este imposibil dacă îți dorești cu adevărat și acest lucru a fost demonstrat de un bărbat care a transformat vorba „zbori cu canapea cu tot” într-o realitate cât se poate de...periculoasă! Clipul video amuzant a fost prezentat în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

CLIPURI VIDEO AMUZANTE, PREZENTATE LA „NEATZA CU RĂZVAN ȘI DANI” DE LA ANTENA 1

Înarmat cu mult curaj și dornic de senzații tari, un tânăr pasionat de zborurile cu parapanta și-a dat seama că a venit timpul să încerce și ceva mai ieșit din comun.

citește și: „Plec de nevoie. Schimb locația”. Sexy Ramona Olaru de la Neatza a făcut un anunț neașteptat pentru fani

Practic, omul și-a luat canapeaua cu el, în aer. A avut însă grijă să nu-i lipsească televizorul și veioza (în caz că îl prinde noaptea, probabil), pentru ca mica sa călătorie să fie, din toate punctele de vedere, la înălțime!

Un bărbat a zburat cu canapeaua, la propriu! Tânărul s-a filmat când sfidează moartea

Un bărbat pasionat de parapantă a zburat cu canapeaua

Un bărbat pasionat de parapantă a zburat cu canapeaua

Omul a filmat totul cu ajutorul unui selfie stick și clipul video a ajuns imediat viral pe internet. Nu știam exact cum a reușit să zboare cu o canapea atât de grea, dar nici nu putem lăuda curajul și imaginația bogată!

citește și: Dani Oțil, primele detalii despre nuntă! Răzvan Simion nu va fi nașul! Motivul real, dezvăluit chiar în emisiune: „Eu, să mă pun naș la tine?”

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 ca să vezi cum a zburat bărbatul cu canapeaua, la propriu!

Tot în cadrul matinalului, simpaticul Cătălin Oprișan a dezvăluit că în Berlin o vulpe are obiceiul de-a fura pantofi. Locuitorii sunt disperați și spun că au dispărut mai bine de o sută de încălțări, de când sălbăticiunea și-a făcut un obicei bizar.

Lorena Balaci, fiica „Minunii blonde” a fotbalului românesc”, dezvăluire de senzație la Neatza: „Nimic în viață nu este ... Îți amintești de Claudia Pavel de la trupa Candy? Cum arată și cu ce se ocupă: „Am devenit cetățean de onoare al orașulu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x