Antena Căutare

VIDEO. Tragedie într-un bloc din Paris! 10 morți într-un incendiu devastator!

Un incendiu puternic, în care și-au pierdut viața 10 oameni, a izbucnit marți dimineață într-un bloc de locuințe din sud-vestul Parisului. Din primele informații, o femeie ar fi pornit tragicul incident.

Un incendiu puternic, în care până acum și-au pierdut viața 10 oameni, a izbucnit marți dimineață într-un bloc de locuințe din sud-vestul Parisului. Din primele informații, o femeie ar fi pornit tragicul incident.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

10 oameni, dintre care un bebeluș au pierit în flăcările care au cuprins un bloc de locuințe înalt de 8 etaje din capitala franceză. Alți 30 de oameni, printre care 6 pompieri veniți să stingă incendiul au fost răniți, iar o persoană se află în stare gravă.

50 de locatari au fost evacuați din calea incendiului care a fost stins dupa 5 ore. Conform The Guardian, incendiul a fost unul violent și a izbucnit la etajul al doilea al clădirii din apropierea stadionului Parc des Princes, afectând și structura de rezistență a acesteia.

Din primele informații, focul a fost pus deliberat de către o femeie care locuia în clădire. Aceasta ar fi avut o altercație cu unul dintre vecini și ar fi vrut inițial să dea foc mașinii acestuia. Femeia se află acum în arest, conform procurorului din Paris, Rémy Heitz.

Detalii de ultima oră despre înmormântarea lui George Stanca. Unde va fi depus trupul neînsuflețit al fostului ziarist... S-a stabilit cauza morții lui Tudor Nirea, adolescentul găsit mort în lacul Vârșolț! Cum a murit cu adevărat copilul de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x