Antena Căutare

Cum o să fie vremea la munte în vacanța de iarnă 2023-2024. La ce trebuie să se aștepte turiștii

Vremea la munte în vacanța de iarnă 2023-2024 o să fie pe placul iubitorilor de schi. Meteorologii vin cu vești bune pentru cei care aleg să își petreacă sărbătorile în zonele montane ale României.

O prâtie plină de zăpadă cu un schior pe ea
Vremea la munte în vacanța de iarnă 2023-2024 o să fie pe placul iubitorilor de schi | Shutterstock

Prima lună de iarnă este întotdeauna una plină pentru adulți, dar și o perioadă de bucurie pentru cei mici. Copiii așteaptă cu nerăbdare să intre în vacanța de iarnă pentru a petrece clipe unice în familie de Crăciun și de Anul Nou.

Sărbătorile de iarnă vin cu multe pregătiri pentru cei mari. Aceștia trebuie să se gândească la decorațiunile de Crăciun, ce preparate vor pune pe masă în ziua festivă, dar și care este următoarea destinație în care vor pleca pentru momente de relaxare.

Citește și: Vacanță de neuitat pentru trei zodii. Cine sunt nativii care au parte de cele mai frumoase amintiri de Crăciun

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că românii preferă să își petreacă vacanța de iarnă la munte. Așadar, meteorologii au făcut un anunț important despre prognoza meteo din zonele montane în perioada 23 decembrie 2023 - 8 ianuarie 2024.

Vremea la munte în vacanța de iarnă 2023-2024. Pasionații de schi se vor bucura din plin de zăpadă

Turiștii care vor să ajungă la munte în vacanța de iarnă 2023-2024 trebuie să știe că vremea nu o să fie prea diferită de cea din anii precedenți. Astfel, aceștia se vor bucura din plin de zăpadă în zonele montane, în mod special altitudini de peste 2.000 de metri.

Începând cu 1 ianuarie 2024, vremea urmează să se schimbe drastic. Meteorologii sunt de părere că iarna își va intra în drepturi din prima lună a anului viitor, iar temperaturile scăzute se vor simți în toată țara.

Citește și: Top 3 zodii care au ghinion de Crăciun. Care sunt nativii care nu vor avea sărbători fericite, potrivit horoscopului

Vremea a munte în vacanța de iarnă 2023-2024 o să fie una pe placul pasionaților de schi. Printre cei care se vor bucura de zăpadă sunt și cei mici, care așteaptă cu nerăbdare să se dea cu sănia pe pârtie.

Când intră elevii în vacanța de iarnă 2023-2024

Elevii și studenții vor avea două săptămâni de vacanță începând cu ultima lună din acest an. Aceștia nu vor mai merge la școală de pe 23 decembrie 2023, însă vor reveni pe băncile instituției începând cu data de 8 ianuarie 2024.

Sărbătorile de Crăciun sunt cele mai frumoase pentru cei mici. Așadar, aceștia se gândesc la timpul petrecut alături de familie, cadouri și la Moș Crăciun când vine vorba despre vacanța de iarnă.

Mai multe informații despre acest subiect sunt disponibile AICI.

Orașul din România care vrea să interzică accesul mașinilor în centrul istoric, în weekend. De când se va aplica interdi... Cățelușa alpinistă din România care i-a uimit pe internauți. Zoe a văzut 37 de vârfuri montane și are legitimație de mon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x