Antena Căutare

Află care sunt prețurile apartamentelor în cea mai bună zonă din Iași

În cazul în care ești în căutarea unui apartament sau a unei case în Iași, un criteriu important pe care îl iei în calcul este zona, mai exact cât este de zgomotoasă sau de liniștită,

În cazul în care ești în căutarea unui apartament sau a unei case în Iași, un criteriu important pe care îl iei în calcul este zona, mai exact cât este de zgomotoasă sau de liniștită, cât este de sigură și așa mai departe.

Piața imobiliară din Iași este într-o continuă dezvoltare și astfel, conform specialiștilor în domeniu, apartamentele noi construite în zona centrala, Păcurari sau Copou, sunt la mare căutare.

Cumpărătorii își doresc zone liniștite, zone aflate în aproprierea locului de muncă, a facultăților și a școlilor. Conform specialiștilor, anii trecuți accentul se punea pe preț, însă acum lucrurile s-au schimbat, iar cel mai important criteriu de selecție pentru cumpărători este zona.

Așadar, hai să descoperim împreună care sunt prețurile apartamentelor de vânzare în Iași.

Apartament cu 2 camere, decomandat, amplasat în zona Copou, într-un bloc de apartamente, complet mobilat și utilat, cu o suprafață de 59 m², situat în apropiere de autobuz, de parc, de școală, grădiniță și restaurante. Preț: 59.000 euro.

Apartament cu 3 camere, decomandat, 70 m², construit într-un complex rezidențial în zona Copou, cu loc de parcare inclus, centrală termică. Construcția complexului rezidențial a fost finalizată în 2018 și prețul este de 76.000 euro.

Apartament nou, cu 4 camere, tip duplex, situat în centrul orașului, decomandat, cu suprafața de 120 m² utili, amplasat în complex rezidențial, an finalizare construcție 2019, dotat cu aer condiționat, centrală, loc de parcare. Apartamentul este scos la vânzare cu prețul de 173.000 euro.

Acum că ai adunat câteva informații cu privirea la prețul apartamentelor de vânzare, nu ți-a mai rămas decât să intri pe HomeZZ.ro și să răsfoiești printre cele mai recente anunțuri cu apartamente de vânzare în Iași.

Ofertele sunt numeroase și poți găsi apartamente care să corespundă în totalitate bugetului tău, cerințelor și criteriilor stabilite de tine pentru această achiziție imobiliară.

5 motive pentru care e bine să colaborezi cu o agenție imobiliară... Prima fotografie cu fetița nou-născută a lui Mihai Morar! Fiica sa, Roua, i-a înduioșat pe toți!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x