Află de ce ar trebui să îți treci de urgență mașina pe GPL

 

Chiar dacă taxa auto a fost eliminată, iar prețurile mașinilor sunt mai mici, un lucru este în continuare deranjant pentru șoferii români: prețul carburantului. Nu e de mirare că tot mai mulți oameni apelează la instalațiile GPL, iată tot ce trebuie să știi despre aceste instalații:

Întrebarea pe care și-o pun multi șoferi este dacă o să ai un consum mai mare pe gaz decât pe benzină. Răspunsul este da, dar diferă de la o mașină la alta. Poate sa fie in plus cu 1 litru, poate sa fie in plus cu 5 litri la 100 de km parcursi. Oricum prețul gazului este sub jumatea benzinei, tot iesi in avantaj in orice situatie.

O instalație GPL este compusă dintr-un dispozitiv de alimentare, rezervor, reductor vaporizator, dispozitiv de injectie si computerul care controleaza toata alimentarea. Mai sunt importante si conductele de gaz care fac legatura dintre rezervor si injectoare.

Instalatiilor GPL sunt realizate din produse bune si mai puțin bune. Un pret mai mare al unei instalatii înseamna ca este de la un producator de renume, care produce instalatii de calitate, verificate si cu un control al calitatii mai riguros. Dar un pret mare inseamna si ca instalatia are componente mai bune care ofera o fiabilitate crescuta. Asadar, un pret mare inseamna un pachet de avantaje clare.

În general, daca nu exista complicatii sau situatii neprevazute, instalarea unui GPL auto se face in circa 5-8 ore, in functie de numarul cilindrilor. Pe langa montaj, ulterior instalarii se fac si niste reglaje, motiv pentru care este necesara cam o zi intreaga pentru un montaj ca la carte. Asadar, clientul trebuie sa isi lase masina la service toata ziua, o poate lasa dimineata venind pe benzina si poate pleca seara, pe gaz.  

Vezi cele mai noi anunțuri cu mașini scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

                       

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe