Antena Căutare

Anunț oficial! Românii care dețin mașini Volkswagen trebuie să afle asta! S-a terminat!

Procuratura din Germania a impus Volkswagen o amendă de 1 miliard de euro în scandalul emisiilor, aceasta fiind una dintre cele mai mari amenzi aplicată vreodată unei companii germane.

Amenda a fost anunţată miercuri de către procuratură şi de către Volkswagen, iar grupul a exprimat speranţa ca astfel să fie întoarsă o pagină în cazul manipulării rezultatelor testelor de poluare ale vehiculelor diesel.

”Este una dintre cele mai mari amenzi impusă vreodată unei companii din Germania”, se arată într-un comunicat al procuraturii.

Producătorul auto a precizat că a aceptat plata acestei amenzi.

”Volkswagen a acceptat amenda şi nu va face apel împotriva acesteia. În acest fel, Volkswagen îşi recunoaşte responsabilitatea pentru criza diesel”, potrivit unui comunicat al grupului.

Scandalul manipulării testelor de poluare ale vehiculelor diesel a izbucnit în 2015, când Volkswagen a recunoscut în Statele Unite că a instalat pe acestea software-uri ilegale pentru a reduce emisiile în timpul testelor.

Schimbarea de care orice ŞOFER trebuie să afle! Românii plătesc de acum amenda la jumătate... Nu e nicio glumă! Dacia Logan cu 1000 de euro în stare foarte bună. Cum îți poți achiziționa o mașină la asemenea preț!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x