Antena Căutare

Argumente Pro și Contra, la cumpărarea unui Opel Insignia

Dacă alegi un Opel Insignia, îți prezentăm argumente pro și contra achiziționării unui astfel de model, conform site-ului de anunțuri auto CarZZ.ro

Te gândești să îți cumperi o mașină marca Opel? Dacă alegi un Opel Insignia, îți prezentăm argumente pro și contra achiziționării unui astfel de model, conform site-ului de anunțuri auto CarZZ.ro.

Cumpărarea unei mașini necesită implicare și răbdare pentru a face cea mai bună alegere, pe termen lung. Design-ul, culoarea, capacitatea motorului, diesel sau benzină, anul fabricației sunt câteva aspecte de care ții cont când alegi un autoturism. CarZZ.ro îți prezintă ce avantaje îți oferă un Opel Insignia, dar și care sunt problemele specifice modelului.

Insignia face parte din gama de top a mărcii nemțești Opel, fiind proiectată cu un design exterior modern și elegant. Nici interiorul nu a fost neglijat, bucurându-se de dotări performante de ultimă generație, specifice calității germane.

Modelele de Opel Insignia sunt dotate cu mai multe motorizări, dintre care o poți alege pe cea mai avantajoasă pentru tine. Motorul pe benzină 1.6 de 180 CP oferă performanțe bune și rafinament, cu un cosum mixt de 11 l/100 km. Dacă alegi un motor diesel, există varianta 2.0 130/160 Cp, puternic și în același timp economic, cu un consum de 8 l/100 km.

Prețul de achiziție este accesibil și contribuie la un excelent raport preț - calitate. Pe CarZZ.ro un Opel Insignia din 2010 are prețuri începând cu 3.000 de euro, până la 10.000 euro.

În cazul modelului facelift din 2012, un model de Insignia începe de la 6.000 euro și poate ajunge la 19.000 euro.

În ceea ce privește cele mai frecvente defecțiuni, Opel Insignia se poate confrunta cu:

  • Probleme la partea electrică;
  • Sistemul de frânare se uzează destul de repede;
  • Bordul tinde să scârțâie, la scurt timp după utilizare;
  • Motorul este destul de zgomotos.

Dacă e timpul să îți iei o mașină, intră pe CarZZ.ro! Aici găsești 300 de anunțuri cu Opel Insignia de vânzare!

TAXA AUTO 2018. Lovitură cumplită pentru șoferi! Ce au anunțat autoritățile... Vești proaste pentru șoferi! Va fi introdusă o nouă TAXĂ! Câți bani vor fi nevoiți să scoată din buzunare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x