Antena Căutare

Autobuzul electric Proterra deține recordul de distanță

Când vine vorba de automobile electrice și de o autonomie foarte bună, nu cred că se gândește nimeni la un autobuz. Proterra este însă excepția de la regulă.

Când vine vorba de automobile electrice și de o autonomie foarte bună, nu cred că se gândește nimeni la un autobuz. Proterra este însă excepția de la regulă.

Proterra reprezintă proiectul companiei cu același nume, al cărui obiect principal de activitate este producția de autobuze. Încercarea acestora de a obține un record la distanța parcursă cu o singură încărcare a bateriilor, pentru că vorbim de un autobuz complet electric, a avut succes.

Autobuzul Proterra a atins limita de 700 de kilometri parcurși în 24 de ore. Producătorul și-a dat tot interesul pentru a realiza un autobuz din aliaje ușoare și materiale compozite, capabil să fie introdus deja pentu transportul de persoane. Acesta are o baterie relativ mică pentru dimensiunea lui, care se încarcă de asemenea rapid, și permite multiple încărcări fără a îi scădea progresiv și autonomia.

Citeste AICI continuarea articolului!

ȘOC și GROAZĂ! Un brand al autoturismelor de lux a introdus dispozitivul audio care INTERZICE MANELELE în mașină... INEDIT! De Ziua Victoriei rușii defilează cu "tancuri" de uz casnic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x