Bentley Continental GT apare și în România! Vezi ce aduce nou autoturismul

Cel mai nou model Bentley a fost prezentat în România. Noul Bentley Continental GT poate fi deja comandat, primele exemplare urmând a fi livrate anul viitor.

Cel mai nou model Bentley a fost prezentat în România. Noul Bentley Continental GT poate fi deja comandat, primele exemplare urmând a fi livrate anul viitor.

A treia generație Bentley Continental GT este cel mai sportiv model al mărcii britanice și s-a lansat oficial în România.

Noul Continental GT, a fost prezentat la nivel global la finalul lunii august și dezvăluit oficial la Salonul Auto de la Frankfurt. Mașina a fost prezentată în premieră absolută, în fața publicului iubitor de lux și sportivitate din România și va fi expus în showroom-ul Bentley București alături de alte modele deja consacrate ale mărcii – Flying Spur, Mulsanne sau Bentayga.

”Noul Bentley Continental GT este un model foarte așteptat de clienții mărcii din România”, spune Adrian Pascu, Directorul Diviziei de Lux din cadrul Porsche Inter Auto România. ”Combinația de design inovator, performanțe sportive superioare, interior artizanal și tehnologie de top reprezintă alegerea ideală pentru cei care își doresc un stil de viață luxos și au o afinitate față de marca Bentley. Această combinație câștigătoare va propulsa cu siguranță noul Grand Tourer în topul pasionaților de automobile exclusiviste din țara noastră.”

Interiorul noului Bentley este spectaculos, fiind înnobilat cu lemn și piele. Peste 10 metri pătrați de lemn sunt utilizați în interiorul fiecărui exemplar Continental, iar prelucrarea și inserția manuală a unui set de placaje durează nu mai puțin de 9 ore. În plus, e nevoie de alte două ore pentru aplicarea succesivă a foilor de furnir pe noul Bentley Rotating Display, integrat în panoul de bord.

Noul Bentley Continental GT este propulsat de o versiune îmbunătățită a motorului W12 TSI cu 12 cilindri de 6.0 litri. Acesta dezvoltă 635 CP și un 900 Nm, cifre suficiente pentru o accelerație de la 0 la 100 km/oră în 3,7 secunde. Viteza maximă pe care acest model o poate atinge este de 333 km/oră.

Intră pe CarZZ.ro și vezi cele mai noi oferte cu mașini de lux scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Ultimele știri