Antena Căutare

BMW, in topul utilizatorilor de energie alternativa

Fabrica BMW din Carolina de Sud a urcat pe locul patru in clasamentul "Top 20 On-site Generation" al celor mai importanti utilizatori de energie alternativa, ierarhie realizata de Agentia de Protectie a Mediului (EPA) din SUA, potrivit Green Report.

In 2010, datorita sistemului BMW de prelucrare a gazelor din deseuri, compania a produs o energie estimata la aproape 62 milioane kilowatt-ora (kWh). Aceasta reprezinta circa 37% din totalul energiei consumate de companie, cel mai ridicat procentaj dintre corporatiile aflate in Top 10 Green Power Partners realizat de EPA.

De asemenea, acest rezultat subliniaza decizia companiei de a inlocui sursele traditionale de generare a energiei cu alternative mai ecologice, din surse regenerabile.

"Aceasta reusita confirma angajamentul companiei noastre de a proteja mediul si de a implementa continuu metode de durata pentru captarea energiei regenerabile, inclusiv programul de prelucrare a gazelor din deseuri", a spus Josef Kerscher, presedintele BMW Manufacturing.

Sursa: Antena3

VIDEO! C-Class Coupe este ADEVARATUL spargator de banci... Jaguar C-X75: hibridul de un milion de dolari, lansat in 2013...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x