Antena Căutare

BMW pluseaza cu scuterul electric: MINI Scooter E

Traficul din ce in ce mai aglomerat din majoritatea metropolelor, nevoia de mobilitate a oamenilor si, nu in ultimul rand, incalzirea globala au motivat constructorul german BMW sa caute noi si noi nise de piata. Prin urmare, desi de la performantele si stilul bolizilor pe doua si patru roti si pana la un scuter electric e distanta mare, constructorul bavarez "a luat taurul de coarne" si va prezenta in premiera, la Salonul Auto de la Paris, MINI Scooter E Concept.

MINI Scooter E Concept este animat de un motor electric, montat in butucul rotii spate si alimentat de o baterie de tip lithium-ion.
Deocamdata, alte detalii tehnice nu prea se cunosc. Dar se stie ca MINI Scooter E va putea fi incarcat la orice priza conventionala. Si ca vor exista doua variante, pentru una sau doua persoane.

In ceea ce priveste design-ul, scuterul preia o serie de linii din paradigma modelelor cu patru roti MINI. Rotile de mari dimensiuni (11 inch) confera "jucariei electrice" un look atragator iar, de exemplu, blocurile optice fata sunt inspirate de cele de pe MINI Countryman.

De asemenea, trebuie mentionat ca, in premiera pentru un scuter, Scooter E beneficiaza de un sistem Bluetooth prin intermediul caruia "pilotul" isi poate conecta casca din "Colectia MINI

Maserati aduce panica in Paris... Aston Martin One 77 - tupeu britanic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x