Antena Căutare

Ce se întâmplă cu taxa auto? Vezi cum vor fi înmatriculate mașinile second hand!

După ce a fost eliminat timbrul de mediu tot mai mulți români s-au grăbit să își cumpere mașini la mâna a doua. Autoritățile anunță un nou impozit pe piața auto. Iată despre ce este vorba:

După ce a fost eliminat Timbrul de mediu tot mai mulți români s-au grăbit să își cumpere mașini la mâna a doua. Autoritățile anunță un nou impozit pe piața auto. Iată despre ce este vorba:

Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA) are în plan o formă de taxare pentru înmatricularea autoturismelor și, în același timp, un impozit care să catalizeze interesul consumatorului pentru mașinile mai noi, mai puțin poluante.

Pe CarZZ.ro vezi peste 30.000 de oferte cu mașini la mâna a doua la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Cifrele oferite de marile reprezentanțe auto arată că vânzarea de mașini noi este în continuă scădere de la an la an. Românii își achiziționează mașini la mâna a doua, ieftine, dar mult mai poluante.

Astfel, eliminarea Timbrului de mediu, fără ca acesta să fie înlocuit de măsuri echivalente, poate duce la începutul anului 2017 la o conjunctură nefavorabilă pe piața auto.

Sigur nu știai! Cum să îți pregătești mașina pentru zilele călduroase!... Românii se bucură de dispariția taxei auto! Iată care sunt cele mai dorite mașini!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x