Antena Căutare

Chevrolet Camaro Transformers - Bumblebee vine pe strada!

Modelul Chevrolet Camaro revine in rolul autobot-ului „Bumblebee”, in noul film „Transformers: Dark of the Moon”, a carui avanpremiera 3D va avea loc pe 28 iunie, urmand ca premiera mondiala sa aiba loc pe 29 iunie. Pentru a marca acest eveniment si a folosi vectorul de imagine, Chevrolet a pregatit o editie speciala, de strada, a autobot-ului, botezata intuitiv Camaro Coupé Transformers.

Franciza Transformers a prezentat modelul Camaro - si marca Chevrolet - unei noi generatii de fani", a declarat Rick Scheidt, vicepresedintele departamentului de marketing din cadrul Chevrolet. „Rolul modelului Camaro din pelicule a facut din acesta cel mai bine vandut autovehicul sport in America si unul dintre cele mai cunoscute autovehicule din toate segmentele de pe piata globala", explicat Scheidt.

A cincea generatie a modelului Camaro a detinut rolul Bumblebee in pelicula „Transformers" din 2007 si in „Transformers: Revenge of the Fallen" din 2009.

VEZI trailer-ul Transformes 3!

Filmele au avut incasari in valoare de 1,5 miliarde de dolari pe plan mondial si a dus la reluarea comercializarii modelului Camaro, dupa o absenta de 7 ani a acestuia din reprezentante.

Noul Camaro ZL1 Transformes

Editia speciala Transformers din 2012 va fi disponibila in America de Nord ca pachet optional pentru versiunile 2LT si 2SS ale modelului Camaro ZL1. Singura culoare disponibila va fi galbenul specific curselor.

Versiunea Transformers va avea in plus dungi negre, specifice autovehiculelor de curse, dungi ce se intind de pe capota motorului de-a lungul acoperisului si pana pe capacul portbagajului, un spoiler spate inaltat, jante negre de 20 inch, cu pneuri de vara de inalta performanta, precum si logo-urile Autobot Shield de pe capacele rotilor si panourile laterale fata.

Interiorul modelului Camaro Transformers este imbracat in piele neagra, scoasa in evidenta de cusaturile galbene de pe panoul de bord, consola centrala, cotiere si scaune. Logo-urile Autobot Shield sunt brodate pe tetierele scaunelor din fata, precum si pe capacul consolei centrale.

Pasionatii vor putea comanda editia speciala Transformers 2012 a modelului Camaro incepand din luna iulie, autovehiculele urmand sa ajunga in aceasta toamna in reprezentantele din Statele Unite ale Americii si din Canada.

Un pachet similar Transformers va fi disponibil in Europa odata cu lansarea pe aceasta piata a modelului Camaro.

Jaguar XF 2.2 Diesel - 1.312 km cu un singur plin!... VIDEO! Accident la Pikes Peak...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x