Antena Căutare

Conceptul Maininki: inovatia poarta nume imposibile

Ce vezi aici e o masina ce se poate transforma din berlina luxoasa - pentru confort la drum lung - in hatchback compact, pentru aglomeratia orasului.



De asemenea, finlandezii cumpara cele mai multe carti (pe cap de locuitor) si sunt cei mai mari consumatori de cafea din lume. Foarte interesant ai putea spune, dar aceste lucruri nu explica cum acest popor mic poate fi atat de prolific in tot ce tine de masini.

In lumea raliurilor umbla zicala "If you want to win, employ a finn." ("Daca vrei sa castigi, angajeaza un finlandez"), si suntem de acord cu aceasta, Finlanda avand pana in momentul de fata sapte campioni mondiali in WRC, mai multi decat orice alta tara din lume. Cu ocazia concursului Michelin Challenge Design Showcase 2011, un alt finlandez (te asteptai la asta, nu?) pe nume Antti Eskeli vrea sa reafirme genialitatea tarii sale in domeniul auto prin conceptul Maininki.

Citeste restul si vezi mai multe POZE pe topgear.ro!

VIDEO! Chevrolet Corvette ZR1 - Record pe Nurburgring!... In ciuda crizei: Audi, BMW si Mercedes anunta vanzari-record...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x