Antena Căutare

Dacia 2018. Ce lansare face azi la Salonul Auto de la Paris

Dacia 2018. Ce lansare face azi la Salonul Auto de la Paris. Astăzi, marți, 2 octombrie, în cadrul Salonului Auto de la Paris, Dacia a realizat o prezentare inedită a unei noi motorizări, află mai multe din articolul a1.ro

Dacia 2018.  Ce lansare face azi la Salonul Auto de la Paris Galerie
Salonul Auto de la Paris | auto-bild.ro

Astăzi, 2 octombrie 2018, la Salonul Auto de la Paris s-au lansat mașini extraordinare. Dacia a prezentat noul motor pe benzină 1.3 TCe pentru modelul Duster. Noul propulsor beneficiază de noua tehnologie utilizată pentru tratamentul de suprafață al interiorului cilindrilor cunoscută drept “Bore Spray Coating”. Această tehnologie permite controlarea temperaturii într-un mod eficient. Astfel se obține creșterea performanțelor și un confort sporit în utilizare.

Mai mult decât atât, noile motoare pe benzină cu injecție direct integrează un filtru de particule (FAP) ce ajută la reducerea emisiilor de particule. Pasionații de autoturisme trebuie să știe că acest propulsor va fi disponibil în două variante de putere, și anume:

- 150 CP la 5250 rpm și un cuplu maxim de 250Nm la 1600 t/min, cu 25 CP mai mult comparativ cu generația precedent

- 130 CP (96 kW) la 5000 rpm şi un cuplu maxim de 240 Nm la 1500 t/min, cu 5 CP mai mult faţă de generaţia precedentă

Pentru început, aceste motoare pe benzină vor fi disponibile pentru modelul Duster 4x2. Apoi, de la jumătatea anului 2019 vor fi disponibile și pentru versiunile 4x4. Producătorul auto Dacia a anunțat că toate modelele din gama Dacia vor fi dotate cu un sistem de navigație performant. Astfel, această nouă versiune a Media Nav Evolution va oferi șoferilor acces ușor și rapid la numeroase aplicații și funcții.

Începând din anul 2004 și până în prezent, Dacia a reușit să vândă 5 milioane de autoturisme prin intermediul unui proiect numit #DaciaRoadStories.

Salonul Auto de la Paris și-a deschis astăzi porțile pentru reprezentanții presei. Pentru publicul larg, expoziția va începe pe 4 octombrie și va dura până pe 14 octombrie, fiind dedicată tuturor iubitorilor de autoturisme ce vor putea vizita standurile producătorilor.

Sursă foto: auto-bild.ro

Anunțul ce îi vizează pe TOȚI soferii! Ce se va întâmpla, de săptămâna viitoare, cu carburanții... Salonul Auto Paris 2018. Calendar și tot ce trebuie să știi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x