Antena Căutare

Dacia pregătește o mașină de familie, echipată cu 7 locuri!

Dacia a lansat luna trecută pe piață a doua generaţie de Dacia Duster. Acest model are caroseria mai lungă, însă elementul cel mai important este reprezentat de faptul că va avea configurație de șapte locuri. Mașina a fost lansată luna trecută la Frankfurt și propune mai multe schimbari estetice, dar si mai multă tehnologie ca niciodată.

Dacia a lansat luna trecută pe piață a doua generaţie de Dacia Duster. Acest model are caroseria mai lungă, însă elementul cel mai important este reprezentat de faptul că va avea configurație de șapte locuri. Mașina a fost lansată luna trecută la Frankfurt și propune mai multe schimbari estetice, dar si mai multă tehnologie ca niciodată.

Cei prezenti la Frankfurt au putut vedea SUV-ul românesc în toata splendoarea lui, cu o grilă a radiatorului mai mare, blocuri de lumini cu semnătura LED, o formă diferita pentru stopuri și scuturi mai pronunțate atât în față cât și în spate.

Specialiștii spun că atât materialele cât și finisajele sunt mai calitative, scaunele oferă un confort sporit iar deasupra display-ului sistemului de infotainment avem acum trei fante de aer. De asemena și spațiile de depozitare au fost suplimentate.

S-a aflat şi preţul acestei maşini. Mașina pornește de la 11.000 de euro, iar suma creşte în funcţie de dotările pentru care optează cumpărătorul.

Articolul continuă după reclamă
  • Avantajele oferite de Dacia Duster

--Cutia automată este disponibilă pe motorizarea 1.5 dCI 109 CP, asociată cu sistemul Stop & Start. Acest lucru înseamnă că veți avea parte de un consum mic, cu care grupul francez Renault, cel care deține marca Dacia, și-a obișnuit clienții în ultimii ani.

--Datorită intervalului scurt de acţionare a ambreiajului, cuplul este transmis fără întrerupere, ceea ce asigură o schimbare a vitezelor bună şi un confort deosebit pentru şofer.

--Prin optimizarea algoritmului de schimbare a vitezelor, noul model reuşeşte să ofere un nivel scăzut al emisiilor de CO2.

Intră pe CarZZ.ro și vezi cele mai noi oferte cu mașini Dacia Duster scoase la vânzare din toate zonele țării.

De ce te încurajează specialiștii să-ți cumperi piese auto la mâna a doua?... Caracteristici BMW M3 CS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x