Oaaau, cum arată. Dacia „The Vision”, mașina românească mai frumoasă decât Ferrari

Un român iubitor al mașinilor Dacia a realizat două concepte unice care poartă emblema brandului românesc. Mașinile arată fenomenal și n-ar fi rău dacă le-ai vedea și în realitate.

Pasionatul nostru se numește Tănase Theodor, iar munca sa în domeniul graficii digitale ar putea revoluționa brandul românesc dacă Dacia ar avea resursele necesare pentru a pune în aplicare viziunea lui Theodor.

În interviul pentru PLAYTECH, el ne-a dezvăluit mai multe despre pasiunea sa pentru mașini și de ce a ales Dacia ca model de inspirație.

Ce mașină ai vrea să creeze Dacia?
Din punctul meu de vedere, mai multe modele, atât pentru oraș cât și pentru distanțe mult mai mari de parcurs. Pentru oraș, un vehicul compact, atât cât să ofere un consum cât mai redus sau chiar o versiune electrică, cu o ergonomie a habitaclului mai mare, pentru confortul pasagerilor aflați în mașină.

Cât despre vehiculul pentru distanțe mai mari de parcurs, un confort cu standarde mai ridicate și spațiu mult mai extins pentru depozitarea bunurilor personale.

În privința grupului moto-propulsor al automobilului, să fie în raport cu mașina, adică un cuplu care te ajută la deplasarea lui mult mai ușor, care implică mai puțin pedala de accelerație, pentru a reduce consumul de combustibil. De exemplu, un motor de 1.9 sau 2 este îndeajuns pentru vehicul.

Sau chiar o variantă de propulsie a mașinii să fie cea electrică, îmbunătățind distanța de parcurgere a traseului si chiar aducând noi tipuri de baterii, pentru a le elimina pe cele vechi Li-Ion și să fie înlocuite cu baterii pe bază de zahăr.

Poate că sună aiurea, dar zahărul poate oferi un avantaj destul de mare. Acest proiect a fost și cred că este în continuare în dezvoltare de către cei de la Boeing, numit Sugar Volt.

Cotinuarea AICI.

Ultimele știri