Antena Căutare

De ce te încurajează specialiștii să-ți cumperi piese auto la mâna a doua?

Dacă ai o mașină personală, cu siguranță ai avut nevoie măcar o dată să schimbi o piesă la autoturism. Iată care sunt avantajele unor piese auto second-hand, pentru a nu fi nevoit să scoți din buzunar o grămadă de bani, atunci când se defectează ceva la mașină:

Dacă ai o mașină personală, cu siguranță ai avut nevoie măcar o dată să schimbi o piesă la autoturism. Iată care sunt avantajele unor piese auto second-hand, pentru a nu fi nevoit să scoți din buzunar o grămadă de bani, atunci când se defectează ceva la mașină:

  • Sunt mai ieftine

Ca orice alt produs aflat cel putin la a doua utilizare, piesele auto second-hand sunt mult mai ieftine decat cele noi. Desi nu mai ai garantie asupra lor, o reducere considerabila te poate ajuta sa treci mai usor peste o reparatie. Nu vei resimti atat de mult faptul ca ai o defectiune si o vei putea pune la punct mult mai repede.

  • Sunt originale
Articolul continuă după reclamă

Poti găsi și variante de piese noi la un pret aparent mai bun, dar te poti trezi ca ai cumparat imitatii realizate in China sau Turcia, cu care masina ta nu se va impaca prea bine. Luand piese la mana a doua de la dezmembrari e putin probabil sa dai peste vreuna care nu are garantia producatorului original. Chiar daca au fost utilizate, sunt mult mai bune decat cele noi, dar care doar seamana cu cele originale, nu au si aceleasi proprietati.

  • Poți negocia prețul

În situația în care le cumperi de la o persoana care nu se ocupa frecvent cu vanzarea de piese auto si nici nu reprezinta vreo entitate in domeniul auto, poti obtine un pret mult mai bun decat cel pe care l-ai vazut initial, pentru ca ai un avantaj aparte – poti negocia. Poti duce discutia in directia care te intereseaza, pentru a obtine un pret mult mai bun. In felul acesta, ramai cu bani pe care ii poti folosi in alte directii, poate sa cumperi stergatoare noi pentru parbriz sau un sistem audio la moda.

  • Culorile se vor potrivi

Sunt șanse foarte mari să găsești în anunturi online sau la dezmembrari auto acelasi model de masina ca cel pe care il conduci tu, care sa aiba aceeasi culoare si sa fie echipata identic cu a ta. Asta inseamna ca ai descoperit o mina de aur, pentru ca orice piesa sau bucata de caroserie de la cea care este scoasa din circulatie se va potrivi ca o manusa pe masina ta. Alege tot ce-ti poate folosi si repara-ti autoturismul, fara sa mai fii nevoit sa-l vopsesti sau sa faci alte modificari.

Dacă vrei să îți schimbi mașina, atunci intră pe CarZZ.ro și vezi cele mai noi oferte cu mașini de vânzare.

Atenție, șoferi! Acesta este NOUL DOCUMENT pe care trebuie să-l ai în mașină atunci când te oprește poliția!... Dacia pregătește o mașină de familie, echipată cu 7 locuri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x