Antena Căutare

De-a râsu’-plânsu’! Unul dintre bogații lumii și-a achiziționat două mașini Ferrari…dar nu are cu ce să le plătească. Compania italiană l-a dat în judecată

Evgeny Freidman, cunoscut și sub numele de “Taxi King” din New York, a fost acționat în judecată de Ferrari Financial Services pentru că nu și-a plătit ratele pentru mașinile Ferrari pe care le deține.

Evgeny Freidman, cunoscut și sub numele de “Taxi King” din New York, a fost acționat în judecată de Ferrari Financial Services pentru că nu și-a plătit ratele pentru mașinile Ferrari pe care le deține.

Omul de afaceri cu origini rusești, a devenit cunoscut pentru că deține cea mai mare flotă de taxiuri din New York (800 de mașini). Acum, acesta ar fi nevoit să vândă din taxiurile pe care le deține pentru a putea plăti mașinile achiziționate de la compania italiană.

Cele două mașini sunt un model Ferrari 458 Speciale care costă 384,000 de dolari, şi Ferrari FF de 362.000 de dolari pentru care nu a mai plătit ratele din lunile martie şi aprilie, iar acum este acționat în judecată.

Freidman nu este la prima abatere de acest gen. În luna mai a acestui an, el a fost acuzat că nu a plătit peste 5 milioane de dolari în taxe, fiind vizat și de alte cinci capete de acuzare, fiecare pasibil de o pedeapsă maximă de până la 25 de ani de închisoare. A pledat vinovat la un singur capăt de acuzare privind fraudă fiscală și a fost condamnat la o perioadă de probă de cinci ani de zile.

GATA, se întâmplă! Când va fi lansată prima mașină ZBURĂTOARE... România, sufocată de mașini vechi. Numai în primele șase luni au fost înmatriculate 280.000 de autoturisme second hand...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x