Antena Căutare

Falcon a prezentat modelul F7

La Salonul Auto International din America de Nord care s-a desfasurat in anul 2010 a fost prezentat un prototip care intruchipa un supercar, dar la Salonul Auto de la Detroit din acest an a debutat versiunea finala a modelului Falcon Motor Sports F7.

Munca la proiectul F7 a inceput in 2009, la o fabrica din Michigan. In privinta designului exterior, cei de la Falcon au spus designul a fost inspirat de la masinile cu valente sportive emblematice pentru perioada anilor 1980. Totusi, interiorul a fost proiectat pentru a gazdui confortabil chiar si persoanele care au in jur de 1,95 metri.

Pe langa spatiu, acest supercar construit in editie limitata ofera la interior un sistem audio performant, posibilitati de conectare prin Bluetooth si aer conditionat. Dar toate acestea sunt cerinte normale intr-o oarecare masura pentru un model construit in zilele noastre, mai ales cand in cartea de vizita scrie ″supercar″. In acest caz, calitatile care conteaza sunt altele.

De exemplu, sasiul este construit din aluminiu combinat cu fibra de carbon, iar constructia a fost realizata manual. Sub capota se ascunde un motor V8 de 7.0 litri imprumutat de la Corvette, din care se pot scoate 620 CP la 6.600 RPM, si un cuplu de 793 Nm la 5.400 RPM. Puterea va fi transmisa catre puntea spate prin intermediul unei cutii de viteze manuala cu sase trepte.

Toate cifrele de mai sus pot fi exprimate prin urmatoarele performante, obtinute in functie de configurarea aleasa: sprintul de la 0 la 100 km/h se va realiza in 3,3 secunde sau in 3,6 secunde, iar daca piciorul va continua sa apese pedala de acceleratie se va atinge o viteza maxima cuprinsa intre 305 si 322 km/h.

Cu toate acestea, modelul nu este lipsit de probleme. Una dintre ele ar fi pretul, care incepe de la 225.000 de Dolari. A doua ar fi faptul ca productia initiala a modelului Falcon F7 va fi limitata la doar 10 exemplare.

Citeste si TopGear!

Acesta este noul Opel Mokka... GALERIE FOTO! Hostesse fierbinti, la Detroit 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x