Antena Căutare

Ferrari 612 GTO: un proiect online only

Da, este doar un render, o simulare pe calculator, niste informatie pe hard disk-ul cuiva, o suma de „1” si de „0” pusi intr-o anumita forma - dar ce forma... Sasha Selipanov il cheama pe omul care a desenat-o, iar pe seful de la Ferrari care nu va aproba un proiect asemanator in cheama cel-mai-stupid-om-de-pe-planeta.

Asemanarile dintre acest 612 GTO si Mercedes SLS AMG sunt evidente - si aici nu ne referim sub nicio forma la plagiat sau mai stim ce, ci doar la faptul ca sunt amandoua extraordinar de suple si de agresive in acelasi timp.

Nu spunem ca Ferrari ar trebui sa-si faca griji din cauza SLS-ului, presupunem ca e destul loc pentru toata lumea (cine isi ia un SLS, nu o sa se zgarceasca sa-si mai ia si un Ferrari, si invers), dar nu vedem de ce nu ar incerca si asa ceva.

2010/06/10//59575-spate.jpg

Desigur, Sasha Selipanov nu are nicio legatura cu Ferrari si nu i-a cerut nimeni de acolo sa deseneze vreo masina, asa ca sperantele de a muri intorcand brusc capul dupa asa ceva pe strada sunt nule. Insa ceea ce ne uimeste, citind comentariile legate de masina de pe alte site-uri, este ca exista totusi oameni carora nu le place masina. Voua?

Sursa: Top Gear

Vino si tu la Bucharest Classic Car Show... PREMIERA - Gateway: MINI Countryman, Timbaland si Michelle Branch...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x