Căutare Live

Ferrari pregateste o editie speciala de sarbatoare

Ferrari va lansa o editie speciala de 599 GTB Fiorano pentru a celebra 60 de ani de la prima victorie obtinuta in cursele de Formula 1. Modelul va primi in plus la nume indicativul 60F1 si va fi realizat pe baza lui Ferrari 599 cu pachetul HGTE.

In anul 1951, pe circuitul Silverstone din Buckinghamshire in Anglia, Jose Froilan Gonzalez a obtinut prima victorie pentru echipa Ferrari in Formula 1.

In 2011, mai exact in data de 10 iulie, pilotul actual de la Ferrari, Fernando Alonso a condus masina lui Gonzalez, adica un model 375 F1 pentru patru tururi pe acelasi circuit, tot cu prilejul aniversarii primei victorii din Formula 1. Apoi, Alonso...

Citeste tot articolul in Top Gear!

VIDEO! Amenda pentru lipsa rovinietei se va emite doar o data pe luna!... Criza? Cum s-a lansat, cum s-a vandut primul Chevrolet Camaro...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri