Antena Căutare

Ford GT: Cangurul turbat

Cand spui Ford si incerci sa te detasezi putin de inocentele Ka si Fiesta, iti vine in minte o gasca de masini ce ar fi capabile sa-ti dea fiori reci la orice ora.



2010/10/08//122668-ford2.jpg

Oferit in trei variante, GT foloseste un motor pe cat de apreciat, pe atat de fioros. Este vorba de V8-ul Miami de 5 litri si 450 CP, grefat direct de pe muscle car-ul american, caruia cei de la Prodrive i-au ajustat putin parametrii. Cum se spune cool in Autralia? Tot cool, bineinteles! Prima varianta pe o poti avea, este GT-E, cel care incercasa disimuleze puterea de sub capota cu un look aparent inocent si cu jantele de 19 inchi Alpine Silver.

Nivelele de echipare GT si GT-P aduc in prim-plan jantele de 19 inchi, cu cinci spite, disponibile in finisarile Dark Argent si Sparkle Silver. Esapamentul cu patru tevi este disponibil pentru toata gama, spre disperarea vecinilor rari, dar bine inarmati. Nu mai putin de 11 variante de culoare pentru caroserie sunt disponibile, iar interiorul beneficiaza si el de alte doua. Carabina de pe scaunul din dreapta nu se ofera in standard.

Citeste noul topgear.ro!

Maybach 57 S Coupe: T-Rex inaripat... Incepe ofensiva electrica: i-MiEV, iOn si C-Zero, in productie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x