Antena Căutare

FOTO! Land Rover ne prezinta DC100 Concept

Da, stim la ce te gandesti. Desi DC100 prefigureaza viitoarea generatie a legendarului Land Rover Defender, si noi suntem de parere ca acest concept imprumuta prea multe motive stilistice de la noul Evoque. Da, este o masina aratoasa, dar atuurile lui Defender au fost intotdeauna designul robust si versatilitatea in conditii de off-road.

Cu toate acestea, conceptul care prefigureaza urmatoarea generatie a lui Defender arata ca un SUV de oras premium, motiv pentru care fanii devotati vechiului Defender s-ar putea reorienta catre Mercedes G-Class sau Jeep Wrangler.

Ideea de baza este ca daca se va intampla nefericirea ca Land Rover sa greseasca pana si cel mai mic aspect vis-a-vis de viitorul Defender, statutul legendar pe care aceasta masina si l-a format din 1948 pana in prezent se va duce pe apa sambetei.

Totusi, Gerry McGovern, seful departamentului de design Land Rover a mentionat ca "inlocuirea lui Defender este unul dintre cele mai grele lucruri cu care se vor confrunta designerii nostri, deoarece este o masina apreciata de oameni din toata lumea. Acest concept nu este masina de serie, dar de aici vom porni intr-o calatorie ce va dura patru ani de zile, in care vom desena un Defender relevant pentru secolul XXI". In afara de declaratia lui Gerry si imaginile din galeria foto de mai jos, preluate de pe topgear.ro, constructorul britanic nu a oferit alte detalii despre urmasul lui Defender.

Conceptul DC100 urmeaza a fi prezentat peste doua saptamani la Salonul Auto de la Frankfurt, iar versiunea de serie a viitorului Defender va fi lansata in 2015.

sursa: topgear

Taxa auto scade cu pana la 25%... VIDEO! Honda Civic 2011 se lanseaza la Frankfurt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x