Căutare Live

FOTO! Noua jucarie masculina: Masina cu circuit de Formula 1 in interior

Aceasta este noua jucarie pentru barbati, de care nu multi isi vor permite sa se bucure, din cauza pretului. Iar asta pentru ca nu este o simpla masina, ci un automobil sport de curse, care are in interiorul lui un intreg circuit de Formula 1.

Acoperisul cu forma de scoica se ridica prin apasarea unui simplu buton, dezvaluind apoi adevarata "comoara" a automobilului de jucarie, care nu este deloc in miniatura.

Compania americana producatoare Slot Mods a folosit o replica a celebrului Porsche RCR 917, care a concurat la competitia din 1971 Sebring, din Florida, SUA. Alte tipuri de jucarii includ modelele Fors GT40, Ferrari P4 si LolaT70.

Slot Mods considera ca aceste creatii reprezinta deja opere de arta. Desi porneste de la 75.000 de dolari, aceasta jucarie poate costa cu mult mai mult.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Foto: Hepta

VIDEO! Amenda pentru lipsa rovinietei se va emite doar o data pe luna!... Dacia intra in 2012 pe piata britanica cu modelul Duster...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri