Antena Căutare

FOTO! Smart, pe repede inainte

Mai tii minte conceptul Smart Crossblade, din 2002? Ei bine, daca il mai stii, ar trebui sa te bucuri, pentru ca ideea city car-ului sprinten si golas a revenit in mintea germanilor.

Dar nu va sta mult pe aici, din pacate. Pentru ca, la fel ca si stramosul sau de la inceput de mileniu, conceptul Forspeed va veni de doar pentru a incanta ceva priviri, in special ale celor care gasesc ca e relaxant sa se lege cu lanturi de gardurile rafinariilor petroliere, in timpul liber.

Dincolo de toate complicatiile de design ale masinii, tot ce va trebui sa retii de la ea, va fi faptul ca mascheaza noul ForTwo. Si o face foarte abil, cu LED-uri si panouri fotovoltaice. Mai tii minte conceptul Smart Crossblade, din 2002? Ei bine, daca il mai stii, ar trebui sa te bucuri, pentru ca ideea city car-ului sprinten si golas a revenit in mintea germanilor.

Dar nu va sta mult pe aici, din pacate. Pentru ca, la fel ca si stramosul sau de la inceput de mileniu, conceptul Forspeed va veni la Salonul Auto de la Geneva doar pentru a incanta ceva priviri, in special ale celor care gasesc ca e relaxant sa se lege cu lanturi de gardurile rafinariilor petroliere, in timpul liber.

Citeste restul articolului pe topgear.ro

Murcielago LP750 - tuning de clasa... GALERIE FOTO! De-abia lansat, Ferrari F458 Challenge are deja 3 clienti romani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x