Antena Căutare

FOTO-Spion: Noul Audi A3, declinat pana la... SEDAN

Audi reinventeaza compactul A3. Carpaparazzi au surprins in teste versiunea hatchback, in trei usi, a viitorului A3. Dar, si mai important, surse din cadrul constructorului german au confirmat ca gama A3 2013 va fi declinata in 4 versiuni de caroserie: hatch, cabrio, sportback si... SEDAN.

Desi atent camuflat, A3-ul surprins in teste dezvaluie un parasoc profilat, cu un calandru de tip "single-frame" de mari dimensiuni, si alinierea la gama a designului blocurilor optice fata. Partea dorsala prezinta linii redesenate la nivelul hayonului si stopuri cu tehnologie LED.

VEZI galeria foto din subsolul paginii!

Noul A3 vine insa si cu noutati in ceea ce priveste arhitectura generala. Hatchback-ul in trei usi si Cabriolet-ul vor masura 4.26 metri lungime, Sportback-ul in cinci usi va avea 4.44 metri si, ATENTIE, va aparea si o caroserie de tip SEDAN, in trei volume, tot de 4.44 metri.

Designerul-sef Audi, Stefan Sielaff, a explicat ca gama A3 va urma strategia exersata de "cuplul" A4/A5, in care A5-ul vine in versiunile Sportback, coupe si cabriolet.

Pe partea tehnica, noul A3 se pregateste sa introduca pe piata un motor pe benzina de 1.4 litri si 138 CP, care va dispune de un sistem de dezactivare a doi dintre cei patru cilindri, ceea ce va duce la o economie de pana 1.0 litri/100 km, daca se va rula constant la 50 km/h.

Foto: wcf.com

Bentley a prezentat astazi noua gama Continental V8... Lotus il pregateste pe City Car...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x