FOTO! Tradeh TTi - VEZI cum arata un off-road pe baza de Dacia Duster!

Costul redus al platformei derivate din cea de Logan a Daciei Duster a inspirat un mic constructor de masini german. Travec a dezvoltat o caroserie inspirata din istoria off-roader-elor de cariera si a anuntat punerea in vanzare a Tecdrah TTi, un vehicul de nisa menit sa umple golul dintre cele recreationale si SUV-uri.

Travec Tecdrah TTi utilizeaza in intregime platforma Duster-ului, inclusiv sistemul de tractiune integrala si motoarele 1.5 dCi si de 1.6 16v. Mai mult, dupa cum se observa si din imagini, interiorul lui Tecdrah pare identic cu cel al primului SUV Dacia.

Caroseria insa, e spectaculoasa. Desenata de Sergey Nougnyi, aceasta imbina mai multe linii de design experimentate de modele cu greutate in lumea off-road, precum Mercedes G-Klasse sau Jeep Wrangler.

Astfel, capota trapezoidala, calandrul drept, aripile fata evazate si parbrizul aproape drept aduc atat a Wrangler, cat si a G. Iar din lateral si din spate, masina seamana mai mult cu Jeep-ul.

VEZI Galeria Foto din subsolul paginii!

Travec a anuntat ca Tecdrah TTi accelereaza de la 0 la 100 km/h in 14.9 secunde si ca poate atinge o viteza maxima de 148 km/h.

Pretul "Duster-ului german" nu a fost anuntat inca, dar se anticipeaza ca versiunea "4x2" va costa circa 13.000 de euro, in timp ce cea "4x4" va ajunge si la 18.000 de euro.

Foto: inautonews.com

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri