Antena Căutare

GALERIE FOTO! De-abia lansat, Ferrari F458 Challenge are deja 3 clienti romani!

F458 Challenge, masina de competitie a celor de la Ferrari, a fost lansata astazi la Bucuresti de catre Forza Rossa, unicul importator al marcii pe piata din Romania, Bulgaria si Moldova.

Bolidul este succesorul lui F430 Challenge, fiind cel de-al cincilea model produs de uzina special pentru curse.

Ferrari F458 are un pret de 260.400 de euro (TVA inclus), iar pentru aceasta masina s-a folosit ultima tehnologie in vederea obtinerii celor mai bune performante pe circuit.

Ferrari F 458 Challenge are un motor aspirat V8 de 4,5 litri si dezvolta o putere de 570 CP. Cuplul este de 540 Nm la 6.000 rpm. Transmisia se face cu ajutorul unei cutii de viteze cu 7 trepte, dublu ambreiaj cu principiu de preselectare.

Atit motorul, cit si cutia sint absolut noi. F458 va participa doar la intrecerile de Grand Turism, Ferrari dominind pina acum competitiile de GT la care a participat, indiferent daca vorbim de FIA GT, Le Mans 24h, Le Mans Series, American Le Mans Series.

In Formula 1, scuderia "calutului cabrat" a adunat pina acum 16 titluri mondiale la constructori, mari campioni precum Alberto Ascari, Juan Manuel Fangio, Niki Lauda, Alain Prost, Michael Schumacher facind istorie alaturi de Ferrari.

De la inceputul anului si pina acum, F458 are deja 3 clienti romani, fiecare platind cash suma de 260.400 euro. Importatorul lui Ferrari in Romania a declarat ca mai sint doua persoane care si-au manifestat intentia de a cumpara acest bolid.

Sursa: Gazeta Sporturilor

FOTO! Smart, pe repede inainte... Maserati GranCabrio S - Vara, in varianta hardcore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x