Antena Căutare

Kia pluseaza: Pro C'eed de 200 CP

Daca prima generatie a coupe-ului compact Kia Pro C'eed, aparut in 2007, a facut o impresie buna, chiar daca multi au identificat numeroase asemanari in materie de linie cu Opel-ul Astra GTC, a doua generatie, ale carei detalii abia au aparut si care va fi lansata la "Mondialul Automobilului" de la Paris, de la sfarsitul lunii septembrie, se detaseaza si, se pare, vrea sa concureze direct in lumea hot-hatch-urilor. Conform unor surse apropiate constructorului coreean, noul Pro C'eed ar putea fi declinat si intr-o versiune sport adevarat, cu un motor turbo de 1.6 litri si circa 200 CP.

Versiunea Pro C'eed turbo ar urma sa dispuna de un kit de caroserie mai agresiv si atent studiat aerodinamic, suspensii sport si jante de 18 inch. Cum de la zvon la stire este insa cale lunga, deocamdata, putem spune doar ca a doua generatie Pro C'eed se prezinta drept un coupe compact in toata regula, cu un design actual si destul de indraznet, marcat de linii dinamice puternice. Inaltimea masinii a scazut cu 40 mm fata de prima generatie, iar spatele masiv, cu un hayon puternic plonjat, blocuri optice "la inaltime" si montanti "C" generosi aduce putin cu cel al Volkswagen-ului Scirocco.

La interior nu sunt surprize, Pro C'eed preluand arhitectura de la "surorile" sale hatchback si break. Iar paleta de motorizari este si ea aceeasi. Pe benzina exista un 1.4 litri / 100 Cp si un 1.6 litri / 135 CP, iar in ceea ce priveste oferta diesel avem un 1.4 CRDi / 90 CP si un 1.6 CRDi, de 110 si 128 CP. In premiera, Pro C'eed-ul 1.6 pe benzina poate fi echipat si cu o cutie de viteze robotizata, DCT, cu dublu ambreiaj si 6 trepte.

50 de masini de epoca au facut senzatie la Brasov... OFICIAL! Vezi cum arata Dacia Logan 2 - German style!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x