Antena Căutare

Lovitură pentru posesorii acestui model de Dacia. Sunt probleme și este necesară verificarea urgentă!

Dacia Duster a fost un succes până acum, dar noul model are două probleme tehnice. Compania a anunțat rechemarea mașinilor în service.

Renault Commercial Roumanie susține că actualele probleme Dacia Duster pot duce, într-un caz bun, doar la producerea unir zgomote anormale în partea din faţă a mașinii, scrie playtech.ro În cel mai rău caz, probleme pot duce la detaşarea roţii, chiar dacă această situaţie nu a fost observată până în prezent.

Conform companiei, există o “neconformitate a butucului roţii faţă”.

Cea de-a doua problemă vizează sistemul electric. Există posibilitatea pierderii parţiale sau totale a luminilor de semnalizare ale remorcii când aceasta este conectată la maşină. În acest caz sunt afectate în jur de 300 de maşini, iar intervenţia în service durează 35 de minute.

Dacă ai acest model, operaţiunea pentru problema mai serioasă nu ia foarte mult timp în service. Durează între 50 minute şi trei ore în funcţie dificultatea intervenţiei. Mecanicii vor verifica butucul de la roata faţă şi, dacă vor considera necesar, vor înlocui roata sau componenta defectă.

Un claxon a declanșat haosul! Supărat, un șofer i-a dat o lecție altui participant la trafic. Totul a fost filmat și tri... S-a terminat cu mașinile înmatriculate în Bulgaria! Ce se întâmplă cu autoturismele din România, inscrise în țara vecină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x